Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Nu är anmälan öppen till Vårutmaningen

Publicerad

Vill du få en extra boost i din träning och komma i form till sommaren? Då ska du hänga med i Vårutmaningen som startar vecka 20 i mitten på maj! Vi bjuder på en fullmatad träningsutmaning med flera spännande nyheter. Och dessutom avslutar vi utmaningen med vårt virtuella lopp – Runacademy Open!

När startar den? Vecka 20 den 16 maj
Hur länge? Pågår i 5 veckor till och med vecka 24 (Du kommer ha tillgång till passen till och med 30:e juni)
För vem?  Alla kan vara med oavsett bakgrund

 

Hur kommer utmaningen att gå till?

Träningarna kommer att vara helt online där du gör alla pass hemifrån. Det gör att du kan träna när och var du vill helt på dina villkor. Det kommer att vara olika pass med blandade intervaller, tröskelpass, distanspass och styrketräning. I alla löppass blir du coachad av oss genom en ljudfil. Vi kommer sedan att peppa varandra via en facebook grupp.

Avslutas med Runacademy Open

För att få extra inspiration i din träning så avslutar vi utmaningen med vårt virtuella lopp Runacademy Open (5 eller 10 km). Fokus på loppet är inte att springa snabbast – utan att kunna pricka sin tid. När du gör din anmälan kommer du få sätta upp en måltid som du tror att du kan klara av loppet på, den som kommer närmast sin tid vinner!

En nyhet för i vår är att du kommer att bli coachad av oss genom hela loppet där du får lyssna på en ljudfil med peppande musik och hejarop. Vi lovar det kommer att ge dig en extra boost!

Runacademy Open

Utmaningen anpassas efter din nivå!

Det kommer att vara möjligt att välja utmaningen på fyra olika nivåer. Allt för att utmaningen ska vara anpassad efter dina förutsättningar!

Nivå 1 – Klara 5 km

Det här passar dig som är ny med löpningen och som vill komma igång med löpningen. Målet blir att klara av 5km på Runacademy Open. Vi kommer även varva jogg med gång där passen successivt kommer att ökas.

Nivå 2 – Klara 10 km

För dig som klarar av att jogga 30 minuter och som nu har som mål att klara av att ta dig igenom 10 km.

Nivå 3 – 10 km – slå dig själv 3 pass i veckan

Det här är för dig som klarat 10 km och som nu är redo att ta ett ytterligare kliv i din utveckling. Programmet består av 3 pass i veckan.

Nivå 4 – 10 km – slå dig själv 4 pass i veckan

Det här är för dig som är van löpare och som vill utmana dig till en ny nivå. Programmet består av 4 pass i veckan och där framförallt styrkepassen är något tuffare än nivå 3.

Chans att vinna fina priser!

För att sporra er extra kommer vi att lotta ut fina priser bland alla er som deltar i hela utmaningen.

– Löparskor från Salomon
Bälte Pulse från Salomon
– En plats till höstens löpargrupp (Eller ett års online medlemskap)
– Presentkort på 1000 kr från Stadium
– Goodiebag från Runacademy
– Plats till sommarutmaningen

Topp tio som prickar närmast sin gissade tid på både 5 km respektive 10 km belönas även med en Runacademy Open pokal eller medalj.

Nyheter för vårutmaningen!

Har du kört flera utmaningar med oss tidigare? Självklart uppdaterar vi alltid våra utmaningar med nya pass, du kan alltså förvänta dig många nyheter! Redan under första veckan kommer du få testa på ett helt nytt styrkepass som körs med hjälp av en handduk. Vi har även spelat in flera nya ljudfiler för både intervallpass och distanspass. En till nyhet för Vårutmaningen är att vi vill ge dig chansen att också uppdatera dina kunskaper genom spännande intervjuer med olika forskare som du får lyssna på under dina distanspass!

Som deltagare får du tillgång till följande rabatter

– 30 % rabatt på hörlurar från vår Urbanista
– 20 % på pårodukter från Salomon
– 20 % rabatt på vår webshop

 

Anmäl dig till utmaningen

Kul att du vill hänga med i utmaningen! Kostnaden är 349 kr för icke medlem och som medlem i våra löpargrupper eller på vår onlinesidan kostar det 174 kr. OBS: För att få medlemspriset måste du vara inloggad.

Villkor för din bokning: Din bokning till utmaningen är personlig och kan inte överlämnas till någon annan. Vid skada eller sjukdom kan du förskjuta din plats till en kommande utmaning om det görs senast en vecka efter att utmaningen har startat. Vi kan däremot inte göra några återbetalningar. För att kunna delta i utlottningen av priser behöver du ha genomfört alla pass och klarmarkerat utmaningen senast söndag 19 juni. Du kommer att ha tillgång till alla pass i utmaningen till och med torsdag 30 juni.

Anmälan är stängd.


En kommentar
  1. Blondell skrev den 5 maj, 2022

    always i used to read smaller articles or reviews that also clear their motive, and that is also happening with
    this post which I am reading now.

    My web site 1 1 토토