Mars 06, 2019
Petra Kindlund

Vi har längtat under hela vintern att få komma igång med träningarna igen och det känns därför extra kul att få tjuvstarta med veckans prova på pass.

Trots att vårvädret nu verkar ha tagit en liten paus och det nu i veckan har bjudit på kallare väder med snö eller kallt regn så har det varit en bra uppslutning på passen.

På vårt prova på pass får deltagarna testa på att springa olika former av intervaller. Tanken är att vi springer och vänder efter halva tiden på intervallerna så alla kan hålla sitt egna tempo. Väldigt kul att få träffa på många nya ansikten där det även är en hel del nybörjare som inte har sprungit så mycket tidigare. Vi tycker det så klart är extra roligt att få inspirera deltagare att få komma igång med löpningen.

Vi har även fått många positiva kommentarer ifrån passet:

”Nu känner jag mig riktigt peppad inför våren. Jag har länge velat få löpning till en ny livsstil och tror detta kan bli den bästa starten. Ska anmäla mig nu på en gång”

 

”Wow vad skoj det var att springa i grupp. Trodde aldrig det skulle ge så mycket energi”

 

”Det här var riktigt roligt och jag klarade att pusha mig själv på ett sätt jag inte gjort tidigare. Att köra intervaller skulle jag aldrig göra ensam”

 

 

 

Sandviken

Igår kördes ett prova på pass i Sandviken. Vårkänslorna som infann sig under förra veckan hade nu bytts ut mot -15 grader och en hel del nysnö. Trots kylan kom det en tapper skara om 15 personer till passet. Deltagarna fick sedan avsluta passet med att köra några snöpulsintervaller i nysnön som hade kommit under dagen.

Malmö

I Malmö var det istället för snö igår en kväll med mycket regn. Ledarna var trots detta ändå lika positiva och känner sig nu extra förbereda inför våren.

Kungsholmen

Igår hade vi även ett tappert gäng som körde med oss på Kungsholmen.

 

Lidingö

Till våren startar vi en ny grupp på Lidingö och det var väldigt skoj att det igår även dök upp ett gäng på prova på passet trots kylan på -7 grader.

 

 

Kungsbacka

En annan ny ort till våren är Kungsbacka strax utanför Göteborg. Väldigt skoj att det var många nya löpare som inte sprungit så mycket tidigare som kom till passet.

Växjö

I Växjö blev det ett stort gäng som trotsade regnet som öste ner. Det var även en del deltagare som varit med tidigare som inte kunde hålla sig till starten utan även kom prova på passet.

 

Västerås

I måndags bjöd det på riktigt blöt snö och slaskigt underlag i Västerås. Trots det något trista vädret så var det många som dök upp. Det tycker vi är extra skoj för självklart går det att springa i alla väder!

Karlskrona

I måndags körde vi för första gången ett prova på pass från Stadium i Karlskrona. Vi kommer att utgå ifrån 10 olika Stadium butiker på våra prova på pass som en del av vårt samarbete med Stadium.

Kristianstad

En ny ort till våren är även Kristianstad där vi körde prova på pass i måndags och de utgick även från Stadium. Här hade de tur och de slutade att regna lagom till passet startade.

Vi fortsätter att i veckan köra flera prova på pass. Ikväll kör vi i Enköping, Farsta, Skatås, Lund, Södermalm, Tumba och Östhammar.

Läs mer HÄR om våra prova på pass.

HÄR kan du läsa om vårens löpargrupper.

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: