Stäng

Senaste nytt från Runacademy

NYHET: Träningshelg med SPA

Publicerad

Nu är det dags att unna dig en lyxig träningshelg på mysiga Sätra Brunn där vi blandar träning med SPA, avkoppling och god mat. Perfekt kombination i höst!

För dig som vill få träning för hela kroppen samtidigt som du njuter och kopplar av i härlig miljö, är det dags att planera in helgen 26–27 november. Då beger vi oss till Sätra Brunn som ligger utanför Sala för träning och SPA under en helg. Den här resan passar alla typer av löpare då vi bjuder på en träningshelg med variationsrika och roliga pass som passar alla.

Fokus den här helgen är att ta hand om dig själv, unna dig lite egentid. Det gör vi genom bra träning i kombination med mysig avkoppling. Vi kommer hinna med både styrketräning, löpning och intervaller.

Sätra Brunn SPA

Sätra Brunn Spa erbjuder en 34 gradig pool, bubbelpool, ångbastu, välutrustat gym, dusch & bastu samt en härlig relaxavdelning med sittgrupper, massagefåtöljer och fotmassageapparater mm. Allt omgivet av tända ljus och lugn musik för att skapa en riktigt rofylld atmosfär.

Allt detta ingår:

  • Boende en natt i vald rumstyp
  • Helpension med lunch och middag lördag samt frukost söndag
  • Inträde SPA fram till kl 17.00 på söndagen
  • Löpcoaching och guiding av duktiga coacher
  • Löpteknik
  • Styrkepass
  • 3 månaders medlemsskap på Runacademys medlemssida om du ännu inte är medlem

Sätra Brunn spa

Kan man resa ensam?

Att resa på egen hand fungerar alldeles utmärkt. De brukar vara många som reser utan resesällskap på våra läger och du kommer snabbt att lära känna nya, likasinnade vänner. Gemenskapen i gruppen brukar växa sig väldigt stark då vi delar alla upplevelser tillsammans och utmanar oss själva.

Här kan du läsa mer om vår SPA- och träningshelg på Sätra Brunn!

Välkommen på en härlig träningshelg!

Detta formulär är inte längre tillgängligt.


Kommentarer avstängda.