Senaste nytt från Runacademy:

Maj 07, 2020

Vad kan passa bättre just nu än att upptäcka Sveriges härliga natur med löparskorna på? Ta chansen och följ med oss på energifulla löparläger. Vi ser självklart till att anpassa alla läger efter folkhälsomyndighetens riktlinjer, dela in oss i mindre grupper samt hålla avstånd under passen.

21-24 maj Stockholms skärgård i Gålö
Välkommen att uppleva den svenska försommaren med oss i vackra Stockholm skärgård. Här kör vi massor av roliga och lärorika pass tillsammans och njuter däremellan av varandras sällskap och lugnet vid havet.

Vid vackra Gålö havsbad möts du av hav, många fina löparstigar och ett stort naturreservat mitt i Stockholms skärgård. Det är dessutom enkelt att ta sig hit. Det här blir en löparweekend med fokus på att springa i fina miljöer i kombination med en del tuffa träningspass, styrketräning, yoga och en hel del fokus på löpteknik. Självklart kryddas helgen med mycket skratt och en härlig gemenskap.
Mer information och anmälan.


13-16 augusti Grövelsjön i Dalarna
Vill du springa i vacker fjällmiljö och få en minnesfull upplevelse? Då ska du följa med oss på ett löparläger till Grövelsjön i Dalarna. Här väntar ett paradis för fjällälskare och det bästa är att fjällen är så lättillgängliga och nära. Samtidigt finns inte den stora fjällturismen utan du omfamnas av en lugn och avkopplande miljö.

Grövelsjöfjällen är som skapta för löpning då det är lättsprunget med fina stigar och samtidigt är det inte alltför branta toppar. Det gör att det inte är för ansträngande att ta sig upp till topparna och löpningen blir på så sätt ett rent nöje. Grövelsjön ligger mitt bland svensk/norska fjällen längst uppe i nordligaste hörnet av Dalarna och omfattar den milsvida vildmarken på båda sidor om gränsen. Här springer vi tillsammans i magiskt vackra miljöer, kör intervaller i myrmark, äter god mat och njuter av varandras sällskap!
Mer information och anmälan.


15-18 oktober Kullaberg i Skåne
Vi möter hösten på den vilda, vackra och vidunderliga halvön Kullaberg med sina hisnande branter och vida vyer över havet! Över en långhelg njuter vi av många härliga löpturer och roliga pass tillsammans.

Vi kommer att bo mitt på Kullaberg i nordvästra Skåne där du möts av hav, många fina stigar och ett stort naturreservat med väldigt varierad terräng. Löpturerna kommer att ta oss både genom vackra bokskogar med snällare stigar samt på steniga, kuperade stigar genom dramatisk natur. Vi kommer även få chansen att uppleva Lars Vilks välkända konstinstallation Nimis, som är byggd av drivved och är häftig att uppleva!

Det här blir en löparweekend med fokus på att springa i fina miljöer i kombination med tuffare träningspass, styrketräning, rörlighetsträning och en hel del fokus på löpteknik. Självklart kryddas helgen med mycket skratt och en härlig gemenskap.
Mer information och anmälan.

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: