Stäng

Runacademys blogg

Leila har tagit sin löpning till en ny nivå!

Publicerad

Vi fortsätter att imponeras av våra fantastiska deltagare och vi vill lyfta fram en löpare som har tagit ett stort kliv framåt sedan hon börjat träna med oss på Runacademy. Hennes utveckling har varit både på det fysiska och mentala planet då hon på våra träningar har blivit utmanad att spräcka bekvämlighetsbarriären i sin träning. Hon har lärt sig att hon orkar så mycket mer än vad hon tidigare trott. Möt Leila Hammouda .

Leila har sprungit i hela sitt liv men alltid på egen hand. Innan hon började hos Runacademy hade hon en väldig massa hjärnspöken som stod i vägen för hennes träning och som gjorde att hon gav upp vid minsta möjliga motstånd. Det där är något som Runacademy har tagit ur henne, säger hon själv, just därför att hon har lärt sig att pressa sig själv på träningarna och fått känna på att hon orkar så mycket mer än hon tidigare trodde var möjligt! Löpning har alltid varit en stor passion för henne, men med Runacademy har det tagits till nya nivåer, säger Leila.

IMG_1268

Leila på Bosön efter att ha genomfört tuffa fystester i vår Winter Camp.

 

Vi fick ett väldigt fint email av Leila efter höstens avslutande träningen förra säsongen där hon skriver:

”Tack för stödet igår! Det var lite vemodigt att komma hem igår för att det var sista passet, löpargruppen har varit otroligt rolig. Löpningen har blivit så mycket roligare med allt jag lärt mig, och alla nya typer av pass jag fått testa på. Jag känner en klar förbättring i löpningen, framförallt när det gäller att våga pressa lite till när jag tror att det inte går mer – det är en av de största sakerna jag tar med mig från dessa härliga veckor. Och all grym coachning och alla härliga löparkompisar – kommer blir tomt!

Tack för den här säsongen och alla ovärderliga tips jag fått med mig, t.ex. att dra ner tempot på långpassen och att jag behöver träna min core för att orka lyfta benen. 🙂 Nu blir det hårdträning av core framöver!”


 

Leila tävlar också flitigt och ska springa halvmaran i New York om bara några veckor och sedan blickar hon framåt mot Stockholm Maraton i juni. Stort lycka till Leila!

IMG_0047


Kommentarer avstängda.