Stäng

Runacademys blogg

Nu är vi laddade för lägret i Kroatien!

Publicerad

Imorgon startar vi upp löparlägret i Kroatien och 34 förväntansfulla deltagare kommer imorgon. Jag och Therese befinner oss redan på plats för att förbereda det sista, men kan erkänna att vi haft en tuff start.

Planen var att komma hit redan i onsdags så vi hade gott om tid att förbereda löpvägar, restauranger och de sista detaljerna. Vårt flyg blev dock inställt och det enda som fanns tillgängligt var ett flyg med massa byten och långa väntetider.

I vanliga fall är det direktflyg till Kroatien på 2h och 45 minuter. Nu fick vi istället världens omväg med 2 byten som tog hela dagen. Jag lämnade hemåt omkring 3 på morgonen och kom till vårt hotell i Makarska klockan 18:00 på kvällen. En helt sjuk omväg kan man säga. Så det gör att vi är extra glada att nu vara på plats.

Eftersom vi fick något mindre tid här än planerat så har vi fått jobba desto hårdare. Som tur är så har allt gått mycket smidigare än vad vi trodde så vi har löst det mesta. Idag passade vi även på att jogga långpasset som vi kör med gruppen i slutet av nästa vecka – kan redan avslöja att det blir något alldeles extra. Jag har själv varit här omkring 5 gånger tidigare, men man hittar alltid något nytt!

Vädret har varit något molnigt men ändå omkring 20 grader. Perfekt för löpning med andra ord. Men vi är självklart ändå passat på att ta ett dopp efter löpturen. Nu på eftermiddagen så har även solen kommit fram. Känns helt underbart att vara på plats och vi kommer göra allt för att deltagarna ska bli nöjda!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer avstängda.