Stäng

Runacademys blogg

Lär dig om mental träning på vårt löparkonvent!

Publicerad

För att bli den bästa löpare just du kan bli så måste du givetvis träna upp din fysiska förmåga men att även träna upp din mentala styrka kommer att ta dig ännu längre!

För att orka ta dig igenom tunga träningsperioder, den sista kilometern på ett lopp eller att ta dig genom en skadeperiod krävs att du är stark mentalt. Att veta hur du ska tackla motgångar när de kommer och att motivera dig själv

På vårt löparkonvent den 8 april kommer vi att gästas av Cattis Olsson som ska hålla ett väldigt intressant föredrag om mental träning och hur den kan förbättra dig som löpare. Se till att boka in er på konventet för att ta del av denna föreläsning och mängder av andra föredrag, träningspass och workshops!


”Du kan ta dig hur långt du vill, det är bara i huvudet som gränserna finns och de gränserna vill jag hjälpa dig att flytta” – Cattis Olsson

Cattis Olsson driver företaget Capuma, hon är mental coach och diplomerad massageterapeut. Hon har under många år jobbat med elitidrottare inom bl.a. skidskytte, längdåkning och bandy, både på individnivå och med hela grupperna.

Hon har haft tre ryggskador så hon vet allt om att kämpa sig tillbaka till något som ingen tror är möjligt.

Under Cattis föreläsning kommer du att få lära dig mer om grunderna inom mental träning, bl.a. hur du kan jobba med målbilder, avslappning och visualisering.

Hon kommer även prata om hur du mentalt kan hantera t.ex. en skada eller sjukdom för att orka fortsätta träna och jobba mot dina mål.

LÄS MER OM LÖPARKONVENTET

Cattis löpning Bynäset

Cattis Olsson – mental coach och, givetvis, inbiten löpare!


Kommentarer avstängda.