Stäng star

Runacademys blogg

Flera tusen väljer att springa på nyår!

Publicerad

För andra året i rad uppmanar vi alla att avsluta sista dagen på året med en löptur genom ett Facebook event. Det är så många som annars skjuter upp träningen till nästa år och tänker att det ska göras sen. Men varför ska man egentligen vänta? Saker som man oftast bara skjuter upp och ska göras sen, blir lätt ändå en massa prat och inget som blir av.

Vi tycker istället att det är bättre att avsluta året på topp och få in nya vanor redan detta år. Egentligen borde det väl bara bättre att avsluta bra än att börja allt bra som sedan inte hålls?

Så för att peppa er att trotsa snö, kyla och halka på årets sista dag så skapade vi detta event. Verkligen så skoj att det är så många som är med!

Vi är så imponerade och stolta att det just nu är nära 3500 personer som tackat ja till att ta en tur med löparskorna på nyårsafton. De behöver varken vara fort eller långt, bara att man tagit en tur visar på styrka.

Med bara en dag kvar så hoppas vi att alla kan peppa sina vänner lite extra. Kan vi bli hela 4000 löparglada på nyårsafton? Det vore helt fantastiskt!

För att ytterligare sporra till en löptur har alla deltagare som delar med sig av en bild chans att vinna fina priser. Vi lottar ut tre Runacademy buffar och en Runacademy t-shirtar. Dessutom utser vi de två bästa bilderna som vinner ett årsmedlemskap med Runacademy online respektive en plats till vårens löpargrupper.

Kommer du också att springa på nyårsafton?
Se till att du också tackar JA till eventet.

Du hittar det HÄR


Kommentarer avstängda.