Stäng

Runacademys blogg

Mycket löparglädje på Premiärmilen idag!

Publicerad

I dag sprang närmare 60 Runacademylöpare Premiärmilen i Stockholm som går runt Norra Djurgården. För många är detta första loppet för året. I och med detta låg det en hel del nervositet och förväntan i luften. När nervositeten slår till gäller det att påminna sig själv om att prestationen inte är det viktiga. Utan att gemenskapen som ett lopp innebär mellan löpare och glädjen till att springa är det som verkligen betyder nått.
Förutsättningarna för att göra ett härligt lopp var goda med lätt vind, strax över 10 grader och sol. Runacademy fanns på plats med en hejarklack för att ge lite extra energi, pepp och förmedla just detta. Vi befann oss i en brant backe och var imponerade över hur väl alla löpare kämpade sig uppför. Dessutom att ni mitt i backen bjöd oss i hejarklacken på leenden och många high fives var underbart att se.

En av dem som sprang för Runacademy var Patrik Högberg som jobbar som webbutvecklare på Runacademys huvudkontor. Inför loppet gick han in för att ha kul och göra sitt bästa utifrån sina förutsättningar för dagen. Han mådde prima hela vägen in i mål och hade roligt!

Patrik mitt i en high five!

Även Conny Andersson ledare i Haninges löpargrupp var riktigt nöjd över loppet då han slog personligt rekord med hela 4 min och 20 sekunder. Erik Calmfors sprang på 40:38 vilket innebär en 5 plats i klubbrekorden för herrar 40 år. Malin Starfelt tävlandes för Runacademy IF sprang in på en fin tredje plats i damklassen.