Stäng star

Runacademys blogg

Ses vi på Premiärmilen i helgen?

Publicerad

Nu börjar tävlingssäsongen på allvar och till helgen går ett av de stora milloppen i Stockholm av stapeln. På lördag klockan 11:00 går Premiärmilen och i startlistan hittar vi inte mindre än 59 löpare från Runacademy IF! Självklart kommer vi att finnas på plats med vår hejaklack för att ge så mycket pepp vi bara kan längs med banan.

Att springa ett millopp tidigt på säsongen kan vara en första formkoll för att se var man ligger till efter vinterträningen. Ofta behöver man inte känna en väldigt stark press eftersom ens huvudmål ligger en bit fram i tiden. Att springa lopp ska ju framförallt vara roligt och det hoppas vi att alla ni Runacademylöpare har på lördag!

Runacademys officiella hejaklack hittar du strax efter att du passerat kilometer 8. Här väntar en backe så du kan behöva extra mycket pepp för att ta dig uppför den och hela vägen in i mål med en bra känsla. Ge oss en high-five och susa vidare in i mål!

Om du inte springer loppet så får du gärna komma och heja tillsammans med oss. Närmaste tunnelbanestation till peppstationen är Stadion.

 


Kommentarer avstängda.