Stäng star

Runacademys blogg

Vågar du anta vår benutmaning?

Publicerad

Som löpare är det väldigt viktigt att fokusera på benstyrka för att minska skaderisken, men också för att få ett bättre tryck i steget. Viktigt att man framförallt kör övningar där man kopplar in de små musklerna som man annars inte kommer åt när man springer. Det innebär långsammare övningar och att man jobbar mer med balans.

Den här veckan kommer vi att utmana alla våra medlemmar i en benutmaning där vi i början av veckan startar med några lättare övningar för att varje dag lägga på så att det blir tuffare och tuffare!!! Vi kommer fokusera något extra på rumpan då många löpare är svaga i höfterna.

Genom att köra en vecka extra hårt med fokus på ben så kan du faktiskt både få mer benmuskler och kanske rent av en snyggare rumpa? Men framförallt så blir du starkare  ochpå så sätt kan minska skaderisken radikalt då skador ofta uppstår att man är för svag. Du kan därför förvänta dig både bättre tryck i steget och mindre risk för skador. Vi kan även garantera en tuff träningsvärk till helgen.

Så törs du vara med?

Är du ännu inte medlem?

HÄR kan du läsa hur du blir medlem!

Heja Heja 🙂


Kommentarer avstängda.