Det här är dagen för alla er som gillar löpning!

Tillsammans med Midnattsloppet, Lidingöloppet och Stadium bjuder vi på en fullspäckad dag fylld av löparglädje. Räkna med roliga träningspass, lärorika workshops och en riktig inspiratonsboost till föreläsning med Petra Kindlund och Johanna Bäcklund.  En dag som du inte vill missa!

När: 18:e april
Tid: 9:30-17:00
Plats: Bosön i Stockholm – En av Sveriges största träningsanläggning

 

 

Löpteknik, styrka och upplevelse!

Under dagen kommer det att vara två praktiska moment där du kommer få mycket kunskap, uppleva Lidingös vackra natur och självklart få en rejäl genomkörare.

Pass ett:
På första passet kommer vi att fördjupa oss i löpteknik samt hur du kan jobba med styrketräning för att springa mer effektivt.

Är du ny till löpteknik kommer du att få gå igenom grunderna . Har du däremot tränat löpteknik med oss tidigare kommer du nu få fördjupa dig och få prova en hel del nya övningar.

Pass två:
I det andra passet kommer du att få upptäcka Lidingös vackra natur samtidigt som vi avslutar dagen med en rejäl genomkörare. Räkna med ett riktigt energifyllt och roligt pass!  Vi kommer dela in oss i flera olika grupper som anpassas efter nivå.

 

Inspirationsboost med Petra Kindlund och Johanna Bäcklund

Runacademys grundare Petra Kindlund tillsammans med VM-löparen Johanna Bäcklund kommer att bjuda på en personlig och inspirerande föreläsning. Petra Kindlund har tränat löpning på en hög nivå i över 20 års tid och har tävlat på allt från 60 m till ultra på 90 km. Johanna är en av Sveriges snabbaste löpare och tog SM-silver på Stockholm marathon samt sprang VM i Doha 2019.

Det här kommer att bli en helt unik föreläsning som är anpassad efter er som kommer till löpardagen.  I samband med anmälan kommer det nämligen vara möjligt att ge egna önskemål på innehållet. Räkna med en hel del tips samt att de kommer dra många personliga paralleler från sina egna erfarenheter.  Det kommer bli många skratt och lärdomar.

Schema för dagen:

9:30 – Introduktion och samling
9:45-11:30 – Pass ett: Workshop i löpteknik och styrketräning för löpare
12:00-13:00 – Lunch
13:00-13:45 – Inspirationsboost med Petra Kindlund och Johanna Bäcklund
13:45-14:15 – Fika
14:15-15:00 – Forts: inspirationsboost med Petra och Johanna
15:15-16:45 – Pass två: Upptäck Lidingös fina natur
16:45-17:00 – Sammanfattning och avslut

Under dagen kommer det även vara flera spännande överraskningar från Midnattsloppet, Lidingöloppet och Stadium.


Välkommen att hänga med på en dag att minnas och som kommer ge dig en extra boost inför våren!

Pris
  • Utan boende 1 045 kr/person (vid betalsätt faktura tillkommer en faktureringsavgift på 35 kr)
  • Inklusive boende en natt i dubbelrum: 1 791 kr/person och natt (Önskar du en extra natt är priset 746 kr/person med plats i dubbelrum).
  • Inklusive boende en natt i enkelrum: 2 270 kr/person och natt (Önskar du en extra natt är priset 1225 kr)