Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Testa ett av Runacademys styrkepass gratis!

Publicerad

Vi på Runacademy älskar löpning men visste du att vi även har en massa olika styrkepass på Runacademys Onlineträning?! Det finns styrkepass för alla. Både för dig som aldrig har kört styrka tidigare och du som är van vid styrketräning. Här ger vi dig chansen att testa ett av våra styrkepass helt gratis!

För att visa hur enkelt det är att träna styrka med oss online vill vi bjuda er på ett av våra styrkepass, nämligen Petras Genomkörare som endast tar 36 minuter!

Det här passet består av flera olika delar. Du kommer få börja med att med benstyrka där vi jobbar med ett ben i taget. Passet fortsätter sedan med höftstyrka, en pulshöjande del samt avslutande core.

Passet med musik: 

Passet utan musik:

 

Med vår onlineträning får du tillgång till över 220 olika träningspass, varav över 100 pass är enbart styrketräning och rörlighet! Så du behöver inte vara löpare för att träna med oss. Även du som vill utveckla din styrka och enkelt kunna träna hemifrån kan bli medlem på vår onlineträning. Just nu får alla nya kunder 20%. Erbjudandet gäller till 31 oktober 2021, använd koden onlinetraning.

Styrkepassen har olika upplägg. Det finns pass som fokuserar på muskeluppbyggnad, pulsstyrka som ger bättre muskelstyrka såväl som kondition samt skadeförebyggande styrkepass. Vi har både korta pass som du kan göra när du vill få till träningen men har ont om tid samt längre pass på uppemot en timme.

Att träna styrketräning genom Runacademys onlineträning är enkelt och bekvämt. Perfekt för dig som har svårt att ta dig till ett gym eller vill träna på obekväma tider. Med Runacademys onlineträning kan du träna när du vill, var du vill och det tillsammans med någon av oss instruktörer.

Kör hårt!


Kommentarer avstängda.