Stäng star

Runacademys blogg

Många varianter av intervaller på veckans Superfemma!

Publicerad

På Runacademy vill vi lära ut hur varierad och rolig löpträningen kan vara. Veckans pass är ett tydligt exempel på detta! Vi kommer att jobba i femminuterssegment för att inom varje segment springa intervaller av olika karaktär.

Att växla mellan korta och långa intervaller på samma pass låter oss öva upp vår fartkänsla och tvingar oss att jobba med lite olika löpteknik. Dessutom blir passet väldigt roligt då det hela tiden händer något nytt! 

Den här veckan har vi en Kickstartsutmaning på vår medlemssida för att uppmuntra dig att komma igång med träningen inför hösten. Ett av passen som ingår i utmaningen är Veckans Intervallpass som ni alltså kör med löpargrupperna. Utöver det är det 3 pass som väntar. Ett styrkepass från vår träningsbank, ett distanspass och ett pass som ni får på ljudfil. Du kommer att köra både snabba ruscher och långa intervaller samt även vissa inslag av olika styrkeövningar.

Så häng med i veckans utmaning! Gör du minst 3 av de fyra träningspass har du chans att vinna fina priser!

Kickstartsutmaningen är öppen för alla, men du måste ha ett konto på vår medlemssida för att kunna delta i utmaningen. Du som tränar med oss i löpargrupperna får tillgång till medlemssidan under 6 månader så om du inte redan skapat ett konto eller saknar inloggningsuppgifter är du välkommen att höra av dig till info@runacademy.se.

Vi kommer lotta ut ett par löparskor ifrån Salomon, två stycken Runacademy Flipbelt samt 3 reflexbandspar.

 


Kommentarer avstängda.