Stäng star

Runacademys blogg

1 vecka kvar till höstutmaningen startar!

Publicerad

Om en vecka startar höstutmaningen, du hänger väl med oss? Utmaningen håller på v.39-v.43 (26 september – 30 oktober) och vi lovar dig en ordentlig boost i din höstträning!

Hur fungerar det?

Höstutmaningen är helt online och utmanar dig på 3-4 pass i veckan under fem veckor. Det kommer vara en stor variation på passen med målet att du ska bli både starkare och uthålligare. Det kommer att vara olika pass med blandade intervaller, tröskelpass, distanspass, styrketräning med mera. I alla pass blir du coachad av oss via antingen olika ljudfilsmixar eller via filmade styrkepass – det kommer kännas som du alltid har en personlig tränare med dig på varje pass.

Avslutar med en extra utmaning

För att höja motivationen kommer vi att avsluta utmaningen med ”30 min challenge” där du får se hur långt du hinner att springa på 30 minuter. Detta gör du helt utefter din förmåga och innan kommer du att få gissa hur långt du tror att du hinner. Den som kommer närmast kommer vinna ett fint pris! Självklart får man i denna avslutande del även en ljudfil med extra pepp och energi som kommer göra att du utmanar dig själv till en extra nivå.

OBS: För dig som är nybörjare kommer du att avsluta med 20 min challenge.

Utmaningen passar dig som:

– Vill få en extra motivation i sin träning
– Vill komma igång med löpningen
– Vill bli starkare och uthålligare
– Vill få en störrre variation i sin träning
– Vill utmana sig själv till en ny nivå!

 

Fyra olika nivåer

Du kommer kunna välja utmaningen i fyra olika nivåer. Det kommer att vara möjligt att byta nivå under de två första veckorna i utmaningen.

Nivå ett – För dig som är helt nybörjare och vill komma igång med löpningen. I passen kommer vi att varva gång med jogging som ökas successivt.Som nybörjare avslutar du med 20 min challenge och inte 30 min.
Nivå två – För dig som springer en del men inte så regelbundet  Kör 3 pass i veckan med intervaller, styrka och distanspass. Passen är något lättare än nivå 3 och kör bland annat ett intervallpass mindre i veckan och istället ett lättare distanspass. 
Nivå tre
– För dig som springer mer regelbundet och nu vill utmanas på tre något tuffare pass i veckan.
Nivå fyra – För dig som vill få en extra utmaning och köra desto tuffare och hårdare pass. Utmaningen består av 4 pass i veckan med intervaller, styrka, distans och backlöpning.

Vinn fina priser!

Fullföljer du hela utmaningen har du chans att vinna fina priser ifrån oss på Runacademy och Salomon.

Vi kommer lotta ut följande bland alla er som deltagit i hela utmaningen:

  • Löparskor från Salomon
  • Presentkort på 1000 kr på valfri produkt hos oss
  • Goodie bag med reflexband, handduk, buff, vattenflaska
  • Reflexväst från Stadium
  • Fri plats till Vinterutmaningen

Anmäl dig till utmaningen!


Kommentarer avstängda.