Stäng

Runacademys blogg

Träffa ledarna i Farsta!

Publicerad

 

Till hösten startar vi glädjande en helt ny löpargrupp i Farsta i söder om Stockholm. Intresset för gruppen är redan stor och vi har fått in många anmälningar. Här får du nu chans att träffa ledarna för gruppen i Farsta!

 

johanna bjermkvistJohanna Bjermqvist
Johanna har tävlat och tränat löpning på en hög nivå under många års tid och gick bland annat på löpargymnasiet i Sollentuna.  I meritlistan har hon bland annat ett SM-guld från junior-SM på 5000m. Hon gör milen på omkring 36 minuter och sprungit så snabbt som 16,49 på 5000m. Johanna tycker det dessutom är väldigt roligt att coacha andra och har tidigare även jobbat som personlig tränare.

”Det är så kul att inspirera och inspireras av människor som upptäcker glädjen i löpningen.”

 

 

 

 

 

Maria farstaMaria Bengtsson
Maria har löptränat sen hon var 18 år och för henne är inte resultat och tidsmål det viktigaste utan löpningen får henne i första hand att må bra. Maria har stor erfarenhet av att leda grupper och jobbar idag som idrottslärare. Hon har dessutom en ett årig friskvårdsutbildning samt har läst flera olika kurser inom träning och hälsa.

”Ska bli kul att få peppa och inspirera andra och vill hjälpa till så det blir en supergrupp i Farsta”

 

 

 

 

 

 

 

 

bertil larsson

Bertil Larsson
Bertil älskar att träna och har under hela sitt liv varit idrottsaktiv. Som yngre var det störst fokus på olika bollsporter och på senare år har löpträningen fått ett större fokus där det blvit en hel del marathonlopp. Bertil har stor erfarenhet som ledare och är även utbildad gympaledare och brukar även hålla i olika gruppträningar på gym.

”Det ska bli fantastiskt roligt att få vara med som ledare och få fler att hitta löparglädjen”

 

 

 

 

 

 

  Vill du också träna med oss i höst?

Läs mer om Farstas löpargrupp
Läs om alla höstens grupper

 

 


Kommentarer avstängda.