Stäng

Runacademys blogg

Första träningen avklarad från nya kontoret!

Publicerad

Nu har vi hållit det allra första träningspasset där vi utgår från vårt nya kontor vid Liljeholmskajen och det är deltagarna i Winter Camp som är de utvalda!

Det känns väldigt roligt att vara igång med löpträningarna igen efter ett uppehåll över jul och nyår och extra roligt är det såklart när man får jobba med ett supermotiverat och glatt gäng.


Behöver du också en träningsutmaning för att starta det nya året på rätt sätt? Då ska du vara med i vår Vinterutmaning som vi drar igång på vår medlemssida nästa vecka för att hjälpa dig att få en kickstart på det nya året! Vinterutmaningen är uppbyggd ungefär på samma sätt som vår Winter Camp – nämligen genom att vi utmanar dig på tre specifika pass under fem veckors tid.

winter camp.jpg3

På bara fem veckor kan du förbättra både din styrka och uthållighet och du kommer att ha en fin grund att stå på inför vårens och sommarens tävlingar! Vinterutmaningen är öppen för alla som är medlem på Runacademys sida och du kan delta utifrån dina egna förutsättningar, var du än bor.

Se till att registrera dig för Vinterutmaningen innan fredag så får du får du nästa veckas pass per email!

Ett medlemskap på Runacademy kostar 89kr/månad och vi har ingen bindningstid.

Bli medlem!

winter camp.jpg2


Kommentarer avstängda.