Stäng

Runacademys blogg

Välkommen till vårens nya orter i löpargrupperna!

Publicerad

Till våren kommer vi att ha löpargrupper på 36 orter runt om i landet –  varav 5 stycken av dessa är på nya orter! Detta tycker vi är jättespännande och hoppas att ni som bor i, eller i närheten av, dessa städer passar på att vara med i vårens löpargrupp.


Här är de nya orterna:

GÖTEBORG – MÖLNDAL

För alla göteborgare som inte har möjlighet att ta sig till Skatås på onsdagkvällarna öppnar vi nu upp en löpargrupp i Mölndal på måndagkvällarna. Här kommer samlingen att ske vid Gunneboslott/Stensjö med möjlighet att springa i de vackra omgivningarna. Platschef Lisa T Heurlin har tidigare varit ledare i den andra onsdagsgruppen och kommer att ta väl hand om er! Ett gratis prova-på pass erbjuds måndagen den 6/3 kl 18:15 vid parkeringen/ stenen nedanför Gunnebo slott. Anmäl dig till  provträningpasset i formuläret nedanför.


TROLLHÄTTAN

Onsdagkvällarna i Trollhättan kommer nu att bli riktigt roliga på vi startar upp en löpargrupp där! Gruppen kommer att utgå från spårcentralen vid Skidstugan, Strömslund och ni kommer att bli coachade av passionerade ledare i form av Malin Sjöberg och Tony Snällström. Ett gratis Prova-på pass erbjuds onsdagen den 15/3 kl 18 vid Skidstugan, Strömsund. Anmäl dig till provträningpasset i formuläret nedanför.


STOCKHOLM – HAMMARBY SJÖSTAD

Vi startar upp ytterligare en grupp i Stockholmsområdet eftersom intresset varit så stort! Nu är det Hammarby Sjöstad som gäller med Hammarbybacken och vackra Nackareservatet inpå knuten. Platschef för gruppen kommer att vara Amanda Nekby – uppskattad löpcoach och även medarbetare på vårt huvudkontor. Med som ledare är även rutinerade Josefin Backlund som tidigare varit ledare på Södermalm och Maria Hultgren från Östermalmsgruppen. Ett gratis Prova-på pass erbjuds torsdagen den 9/3 kl 18:15 vid Access Rehab. Anmäl dig till provträningpasset i formuläret nedanför.


BORÅS

I löpargruppen i Borås har vi ett väldigt starkt ledargäng med Annelie Johansson i spetsen. Annelie är en av Sveriges främsta långdistanslöpare så ta chansen att bli coachad av henne och de andra duktiga ledarna i Borås! Träningarna kommer att hållas på torsdagskvällar från mars-juni och passen utgår mestadels från Ryahallen. Ett gratis prova-på pass erbjuds torsdagen den 16/3 kl 18 vid Ryavallens Entré. Anmäl dig till provträningpasset i formuläret nedanför.


VISBY

Det känns väldigt kul att vi i vår får sprida löparglädje på vackra Gotland. Träningarna kommer att hållas på måndagkvällar kl 18 med huvudsaklig samlingsplats vid Strandgärdet. Ni kommer att ledas av Gustav Hansson och Ida Kellström som ser fram emot våren tillsammans med er!


 

falun.jpg3



Kommentarer avstängda.