Stäng star

Runacademys blogg

Sju fördelar med att springa i grupp

Publicerad

Är du en av dem som är tveksam till att träna löpning i grupp? Då ska du läsa dessa sju starka fördelar med gruppträning. Löpningen blir så mycket roligare, och lättare, tillsammans med andra!

Löpargrupp i vinterväder

1) Du slipper springa ensam i mörkret
Många upplever tyvärr att det är läskigt att springa ensam när det blir mörkt ute. Tillsammans i en grupp kommer du inte ens tänka på mörkret!

2) Du lär känna många nya vänner
Många av våra deltagare får nya vänner för livet och börjar även träna tillsammans vid sidan av våra grupper.

3) Du blir coachad av proffsiga ledare!
Alla ledare i våra löpargrupper brinner för löpträning och är här för din skull! I våra grupper blir du coachad av några av Sveriges absolut bästa löpare.

4) Du får bättre träning
I en grupp är det mycket lättare att utmana dig själv och du ger inte upp lika lätt. Det gör att du får bättre resultat på träningen.

5) Du blir inspirerad och peppad
Om du känner dig omotiverad till att träna så blir det garanterat inte bättre av att sitta kvar hemma. Att träna med andra ger sån energi och du ångrar aldrig ett pass efteråt!

6) Träningen blir av
Det är mycket större chans att träningen faktiskt blir av när du har en förutbestämd tid och plats och du vet att det är någon som står och väntar på dig.

7) Gemenskap
Att springa i grupp ger en härlig gemenskap och en massa energi!

Vill du ge grupplöpning en ärlig chans? Se till att du anmäler dig vårens löpargrupper. Anmäl dig senast måndag den 4 dec. så har du chans att vinna fina priser i samband med din anmälan.

Träningarna startar v. 12  och du vet väl att vi finns på över 100 orter i Sverige och på Åland!
Läs mer om vårens löpargrupper.

Välkommen att träna med oss!


Kommentarer avstängda.