Stäng star

Runacademys blogg

Avslutning på vårens löpargrupp

Publicerad

Tänk vad tiden går fort!

Jag kommer så väl ihåg första passet som vi hade med löpargruppen i slutet av februari och den spända förväntan som då låg i luften. Nu har redan 15 olika träningspass genomförts och idag var det dags för vårens sista pass. Det som är bland det roligaste  är den utveckling som man har sett hos deltagarna. Många av de som startade i våras hade knappt aldrig tidigare sprungit intervaller och att springa i grupp hade många inte heller testat. För många har det varit en lärorik resa och många har nog fått en helt ny bild om vad löpning faktiskt handlar om. Under våren har de fått lära sig mer om löpteknik,  testat springa trail, snabba intervaller på bana, flera olika typer av intervaller, backe, styrka och mycket mer. Det absolut bästa har så klart varit stämningen och energin på träningarna. Löpning ska inte behöva vara ensamt – att göra det i grupp ger så mycket mer!

Vi avslutade med att köra olika typer av stafetter. Att springa snabbt kan också vara tufft! Det var verkligen en riktig glöd och energi på deltagarna och så roligt att se. Efter passet avslutade vi med en gemensam middag och det är alltid trevligt att även hinna träffas utanför träningarna.

Allt gott har ett slut och det är alltid lite tungt att säga farväl. Jag vill samtidigt också tacka alla er deltagare som varit med under hösten – utan er hade det inte funnits någon grupp! Ett exra stort tack till våra underbara och duktiga ledare i form av Magnus Jensen. Niclas Sjögren, Sara Trane, Linda Strandenholm, Andreas Beskow och Therese Forsberg. Tack vare er inspiration och entusiasm så har den  här våren blivit något  alldeles extra! Tack även till Gå&Löpkliniken som låter oss utgå från era lokaler.

Vi ses till hösten igen! I mitten av september kommer vi att starta igen.


Stort tack till alla er ledare! Det här är en bild från det allra första passet 🙂

 

 


Kommentarer avstängda.