Stäng star

Runacademys blogg

Dags att nominera årets eldsjälar 2021

Publicerad

Vi har så många fantastiska personer som är en del av Runacademy: ni som springer med löpargrupperna, ni som är medlemmar på hemsidan och såklart våra ca 700 ledare runt om i landet! För att summera året som varit har vi tagit fram tre olika kategorier där vi lyfter fram personer som på olika sätt utmärkt sig.

Klä dig bra för löpning

Men vi behöver er hjälp för att hitta dessa personer och vi vill därför att du nominerar någon på din ort!
Är det någon du har imponerats och inspirerats av, en prestation som du tycker är värd att lyfta fram eller kanske en deltagare som har utmärkt sig på ett extraordinärt sätt. Hjälp oss att hitta dessa eldsjälar! Det går självklart bra att även nominera sig själv.

De tre kategorierna är följande:

1. Årets Prestation
Årets prestation innebär att man har utvecklats mycket under året och tagit ett stort steg framåt som löpare. Det kan vara en ren tidsmässig prestation där personen har slagit ett personligt rekord, men det kan också vara att personen sprungit betydligt längre än man någonsin gjort eller på annat sätt utmanat sina gränser.

2. Årets Nykomling
Årets nykomling står för löparen som kommit igång med löpningen under 2021. Kanske är det någon som mot alla odds har funnit löpningen eller som gjort en stor livsstilsförändring. Berätta din historia – det är helt ok att nominera sig själv!

3. Årets Ambassadör
Årets Runacademy-ambassadör är någon som med stor glädje och inspiration sprider vårt budskap om löparglädje. Det kan vara en person som du motiverat dig att börja träna med Runacademy, kanske en Runacademylöpare som du inspireras av på social medier, eller någon som på annat sätt utmärkt sig.


Ni kan välja att nominera en eller flera personer i respektive kategori. Du behöver fylla i formuläret nedan för varje enskild nominering senast tisdag den 7 december. Vi kommer sedan att välja ut några personer ur respektive kategori och ha en öppen omröstning för att utse årets eldsjälar 2021. Röstningen pågår mellan 13-20 december 2021.

Detta formulär är inte längre tillgängligt.


Kommentarer avstängda.