Stäng star

Runacademys blogg

Det blir inte alltid som man ha tänkt sig…

Publicerad

Min plan var att avsluta det här året på topp. Jag skulle träna på som aldrig förr under decembermånad och verkligen se till att bygga upp en starkt grund inför nästa säsong. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig.

Sitter nu med en förkylning som inte vill ge med sig. Det rinner och snorar och att överhuvudtaget träna känns just nu avlägset. Jag som dessutom hade utmanat alla deltagare för december månad där alla som får högre poäng än mig i Träningsrapporten kommer få diplom och buff. Känns som jag nu kommer behöva skicka ut ganska så många buffar… Känns ju inte direkt bättre att det imorgon är julafton. Då om något vill man vara pigg och kry!

Men men, det gäller att se det positiva. Har de senaste dagarna hunnit med en massa måsten som jag inte hade fått gjort annars. Åker sedan till USA på lördag och hellre sjuk nu än då. Så allt det jobbiga brukar ändå leda till något positivt 🙂

Nu sitter jag på tåget på väg till Dalarna. Ska bli skönt att komma hem över jul. Blir extra glad av att solen lyser!

God jul på er alla och ta hand om varandra!

20141223-131724-47844584.jpg


Kommentarer avstängda.