Stäng star

Runacademys blogg

Detta inlägg är från Runacademy's grundare Petra Kindlund.

En julhälsning från oss på kontoret!

Publicerad

Vi hoppas att ni alla har haft en skön jul med god mat med nära och kära. Här kommer en liten hälsning från några av oss som jobbar på kontoret!

Johanna Bäcklund firade jul i Örebro tillsammans med sin familj. Dagen startade självfallet med en löprunda som sedan fortsatte med en massa julmys resterande dagen.

Johanna med familj i Örebro

Amanda har under senaste veckan varit i New York och kom hem igår på julafton vid 12:00. Något jetlagad firade hon sedan julafton hemma med släkten hos sin farfar i Almunge.

Amanda kom hem från New York på julafton och firade sen med sin släkt.

Hanna Korhonen firade julafton med sin familj i Haninge men startade dagen först självfallet med en skön löprunda.

Hanna startade dagen med en fin julrunda i solen.

Ann Johansson firade en något annorlunda jul i Portugal med sin sambo som kommer därifrån. Här lyser snön med sin frånvaro och istället kan man plocka apelsiner och clementiner direkt från trädgården. Julafton firas sedan egentligen idag och kommer att göras med att äta en massa god mat. Igår åt de ändå traditionsenligt torsk och öppnade julklappar vid midnatt.

Ann firade en något annorlunda jul i Portugal!

Therese Forsberg firade jul med sin familj i Göteborg och detta även för första gången med hennes sambo Jimmie. Julafton startades med långpass runt Kåsjön följt av långlunch innan jultomten kom på besök (Som dock blev lite avslöjad på grund av en löparklocka). Det blev sedan en hel del legobyggande!

Therese firade på bästa sätt i Göteborg.

Jag själv (Petra) firade jul för allra första gången med min man tillsammans med hans familj i Uppsala. Vi har tidigare alltid firat på olika håll men nu när vår lilla Filip har kommit till världen så vill vi båda vara med honom. Det var så klart extra mysigt att vi alla fick fira tillsammans där dagen också startades på bästa sätt med en skön löprunda.

Petra firade första gången med sin man och lilla Filip

Njut nu det sista som är kvar av julledigheten och passa på att springa en massor!


Kommentarer avstängda.