Stäng star

Runacademys blogg

Detta inlägg är från Runacademy's grundare Petra Kindlund.

En julhälsning från oss tomtenissar på kontoret!

Publicerad

Hoppas att ni alla har haft en fin jul och njutit till fullo. Vi som jobbar på kontoret har alla firat på olika håll där fokus har varit att ta hand om nära och kära. Här kommer en liten hälsning från oss tjejer.

Johanna har haft full fart på Åland!
Full fart har det varit för Johanna över jul med de små barnen. Självklart har Johanna ändå startat dagen med en löptur och sedan har det både varit besök av tomten och ätits en massa julmat.

Theresa har firat med familjen i Östervåla
Även Therese startade dagen med en löptur och njöt något extra då hon varit förkyld och inte kunnat springa på 10 dagar. Sedan har det bjudits på en lugn jul med sina föräldrar och moster.

Amanda har njutit av julen i Almunge
Amanda har så klart också varit ambitiös och startat julafton med en löptur och självklart har hon även gjort alla övningar i Runacademys julkalender. Efter ett bra träningspass blir ju maten sedan desto godare!

Petra har vurpat 7 gånger  i Grövelsjön!
Jag själv har njutit lite extra av en snöig jul i vackra Grövelsjön med min syster Lotta och hennes man samt med min mor. Dagen har bland annat visat att Ludde inte bara är bra på att springa utan suverän på att dra. Vi startade nämligen dagen med en skidtur där jag knappt behövde ta ett skiddag. Istället ramlade jag typ 7 gånger då Ludde hade det väldigt bråttom framåt. Det krävs en del balans när han dundrar utför i trixiga svängar. Den värsta vurpan var när Ludde höll på att dundra in i en annan hund och jag blev tvungen att svänga av spåret för att undvika en krock. Jag flög rakt ner i snön och landade vackert med hela ansiktet i snön. Kan lova att det i alla fall blev en massa skratt under dagens tur. Vi har sedan njutit av varm choklad och bulle på fjället för att sedan äta god julmat hos min syster på eftermiddagen. En skön jul med andra ord!


Kommentarer avstängda.