Stäng star

Runacademys blogg

Detta inlägg är från Runacademy's grundare Petra Kindlund.

En julhälsning från Runacademys julnissar!

Publicerad

Hoppas att ni alla har haft en skön jul med mycket kramar, glädje, god mat och kunnat njuta ordentligt.

Här kommer en kort hälsning från alla oss tomtenissar från Runacademys verkstad. Vi har alla varit på olika äventyr.

Therese Forsberg har firat jul tillsammans med sin familj i Göteborg. Dagen startade här med löptur och fortsatt med god mat, kortspel och så har de fått besök av den allra finaste jultomten 😀

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Amanda Nekby har firat jul tillsammans med sin familj i Mariefred och här har julen startat med en ridtur. Lilla hunden har även fått prova Runacademys alldeles egen julmössa.

(null)

(null)

(null)

(null)

Johanna Bäcklund som just nu är på mammaledighet har firat jul med hela sin familj i Örebro. Även här startade dagen med en självklar löptur.

(null)

(null)

För min egen del så har julafton firats hemma hos min far i Smedjebacken. Istället för en löptur blev det olika fartfyllda lekar som vi körde tillsammans och det gav en rätt så bra puls (vaknade till och med med träningsvärk idag!). Dagen fortsatte med god mat, paketleken (Blev inga julklappar i år utan alla köpte två saker för 50kr var istället), kortspel, en massa godis och en julfilm som jag somnade så skönt till på kvällen.

Extra kul att i år få fira med en söt liten bäbis då min fars nya fru precis blivit mormor. Blev även överraskad av att jag idag var med i Falukuriren med en gammal bild som jag kanske inte är alltför stolt över 😜

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi önskar er alla en god fortsättning på julen.


Kommentarer avstängda.