Stäng star

Runacademys blogg

Feel good pass!

Publicerad

Avslutade midsommar helgen med ett feel good pass.

För mig innebär det att springa utan krav på hastighet eller att det måste vara särskilt jobbigt. Helst ska det vara i skogen där jag springer på stigar och över kottar samt stenar. För mig är det här terapi och ren avkoppling. Alla måsten och krav är som bortblås. Under ett sådan här pass kan jag vara bara här och nu.  Att vara ett med naturen ger mig lugn och ro i själen.

Extra roligt att även  få med mig min syster Lotta Kindlund (Som för övrigt också kommer vara ledare i löpargruppen i Östersund i höst).  Vi hann prata om allt möjligt mellan himmel och jord.. Feel good pass är ett ypperligt sätt att umgås på.

För mig är detta avkoppling och det ger mig mer energi än något annat.


Passade även på att testa mina nya Salomon Sense 3 – verkligen super sköna och lätta – man flyger fram!  Har nu bestämt att jag kommer köra VM i dessa 🙂 

 


Kommentarer avstängda.