Stäng star

Runacademys blogg

Tips inför sommarträningen!

Publicerad

Här ger vi dig tips och inspiration till varför och hur du ska få till träningen under semestern!

Det är nu du har som mest tid

Du har inget jobb att gå till och du kan spendera tiden alldeles som du vill. Det är nu du faktiskt har tid att både komma igång med träningen och få det till en vana under sommaren.

Njutningen blir större efter ett träningspass

Du kan njuta mer av att slappa i solen med en bra bok när du har rört på dig och maten smakar ännu bättre efter ett träningspass.

Morgonlöpning

Ingenting går upp mot att springa en ljummen sommarmorgon. Och varför inte avsluta med ett bad?!?

Planera in en aktiv semester

Avkoppling kan också vara att upptäcka nya miljöer och varför inte göra det med löparskorna på?

Träna korta och effektiva pass.

Inte jättepopulärt att komma iväg på två timmars pass – men 30 minuter kan man alltid få till! Du hinner få till ett riktigt bra pass på 30 minuter, se vår träningsbank för korta, effektiva pass.

Träna tillsammans!

Även om alla familjemedlemmar inte tycker det är lika kul med träning så mår vi alla bra av att träna. Ta med dem på en löptur och om du vill få det tuffare – spring då intervaller där ni alla springer i 30 sekunder bort och sedan vänder. Genom att vända på intervallerna kan alla hålla sitt tempo utan att hamna efter. Upprepa gärna 10 gånger med en kortare vila mellan varje intervall. Eller varför inte lägga in lite följa John och lite stafetter med barnen? Även om alla är på olika nivåer så går det självklart att träna tillsammans!


Kommentarer avstängda.