Stäng star

Runacademys blogg

Detta inlägg är från Runacademy's grundare Petra Kindlund.

Fina dagar i fjällen!

Publicerad

Sitter nu i bilen påväg hem från Grövelsjön där jag har firat jul tillsammans med familjen. Det har verkligen varit lyxigt att firat en vit jul med mycket snö. Det har blivit mycket skidåkning och lek i snön.

Skidåkning med min syster Lotta och hennes man Maxime.

Både min mor och min syster Lotta bor här uppe i Grövelsjön och blev därför naturligt att fira här uppe.

Julafton blev dessutom extra speciell då vi firade jul tillsammans med både min mor och far som är skilda. Tycker det är så fint att vi ändå kunde fira ihop tillsammans med deras respektive.

Startade julafton med att leka tillsammans utomhus. Här tillsammans med båda mina föräldrar 🤗

Julafton med nära och kära.

En av veckans häftigaste upplevelser var ändå gårdagens löptur med snöskor upp på fjället. Snöskor är som tennistacket på fötterna som gör att man inte sjunker lika mycket och på så sätt kan man springa på fjället.

Jag möttes av soluppgången uppe på fjället och det var verkligen en mäktigt upplevelse.

Veckans tuffaste pass var helt klart ett backpass som jag tvingade med min man på under juldagen. Vi körde 6x650m i en backe. Riktigt tufft då vi båda är rätt jämna och på sista backen utmanade han mig hårt. Det blev nog ett av årets tuffaste pass. Riktigt nöjd efteråt då jag verkligen orkade utmana mig själv och faktiskt lyckades hålla Andreas bakom mig 😝

Efter en vecka med massa snö ser jag ändå fram emot att komma tillbaka till Stockholm och springa på barmark. Om en vecka åker jag dessutom på träningsläger till Marocko för att springa i bergen och träna inför Transgrancanaria 🤗


Kommentarer avstängda.