Stäng star

Runacademys blogg

Full av inspiration efter en heldag på mässa!

Publicerad

Är nu full av energi och inspiration efter en heldag på Stockholmsmässan då jag har besökt Fit for Life Weekend som består av tre olika mässor, framförallt Alltförhälsomässan och Fitnessfestivalen. Har haft en heldag med min mamma där vi verkligen har myst runt och tagit oss tid. Vi har även lyssnat på flera intressanta och spännande föreläsningar. Här kommer ett utdrag av dagens höjdpunkter.

(null)
Mysigt att få strosa runt med min kära mamma utan stress och hets!

(null)
Det finns mycket att upptäcka och kika på för den nyfikna, dock finns det även mycket hokus pokus så gäller att man är lite eftertänksam och inte går på allt.

(null)
Övade upp balansen på denna. Funderar om det kan vara värt att inskaffa för detta behöver jag öva på!

(null)
Fitnessfestivalen bombarderas mestadels av en massa konstiga kosttillskott som ska göra underverk.

(null)
Så glad av att hitta en monter som bjöd på ett äpple! Så mycket godare än alla konstiga drinkar och bars!

(null)
På Fintessfestivalen kunde man utmana sig själv genom att prova denna extrema hinderbana. Jag nöjde mig med att vara åskådare.

(null)
På Fitnessmässan fanns det även en bästalista för antalet chins – däremot fanns denna enbart för killar! Riktigt dåligt tyckte jag som uppmanade dem att även skapa en lista för tjejer, så jag blev första tjej att prova.

(null)
På fitnessfestivalen borde det finnas många fler tjejer som klarar fler chins än mina fem. Men nu hade jag iaf inspirerat fler tjejer att köra! Gick lite senare tillbaka till listan och många fler tjejer hade nu vågat ge sig på utmaningen. Kändes bra att iaf bidra med att sprida lite mer jämställdhet på mässan.

(null)
Fanns mycket spännande att kolla på. Här gällde det att hoppa högst!

(null)
Extra stort att få träffa själva Paulo Roberto.

(null)
Idolbild!

(null)
Många sunda värderingar som Paulo Roberto delade med sig av!

(null)
Största idolen för dagen var ändå Mia Törnblom. Lyssnade till en sån inspirerande föreläsning om hur vi ska möta konflikter och själva ge oss beröm. Fick med mig en hel del tips som jag bär med mig hem.

I det stora hela så var dagen mycket mer lyckad än vad jag hade vågat hoppas på. Man ska dock vara beredd på att det är mycket försäljning på mässan där många är mer intresserad av dina pengar än att du kanske ska bli hälsosammare. Så gäller att man är försiktig och lite kritisk. Låter det för bra så är det troligtvis lite för bra. Det finns så klart också en massa spännande att titta på och lära sig om. Så helt klart värt ett besök!


Kommentarer avstängda.