Stäng star

Runacademys blogg

Löpäventyr och traillopp i bergen i Spanien!

Publicerad

Den 5-12 november kommer vi att åka till soliga Spanien för ett fantastiskt löparäventyr där vi bland annat springer ett roligt, lokalt traillopp i bergen!

Det här är en resa som passar alla typer av löpare och kommer även att bestå av en härlig blandning av strandlöpning, intervaller, löpteknik, styrka, yoga och äventyr i bergen. På söndag öppnar vi anmälan till resan och under den första veckan får du 800kr i boka tidigt rabatt.

Om trailloppet i bergen

Insprängt i mitten av löparresan kommer vi att springa det lokala trailloppet Maratón Alpino Jarapalos. Distansen är på 17 km med 960 höjdmeter. Du väljer själv om du vill tävla, d.v.s. springa på i snabbt tempo, eller om du vill ta det i ett lugnare tempo och njuta av omgivningarna och loppets inramning! Självklart hejar vi fram varandra under och efter loppet och detta kommer att bli en rolig utmaning.

Petra Kindlund sprang (och vann!) detta lopp i samband med vårt löparläger 2016 och hon tyckte att det var ett väldigt inspirerande lopp som nu alltså även ni kommer ha möjlighet att springa. Startplatserna brukar fyllas på bara några timmar men vi har säkrat startplatserna. Häng gärna med oss på detta äventyr. På söndag öppnar vi anmälan till resan!

Här kan ni se en film från arrangörerna från det vackra trailloppet:

Välkommen att följa med oss på detta äventyr!


Fler bilder från loppet:


Kommentarer avstängda.