Stäng star

Runacademys blogg

Hänger du med i vår sommarutmaning?

Publicerad

På måndag startar vår sommarutmaning, hänger du med? Sommarutmaningen är perfekt för dig som behöver lite extra pepp och motivation för att hålla igång med träningen under sommaren.

Hur går utmaningen till?

Under tre veckor utmanar vi dig på 3-4 pass i veckan. Träningarna kommer att vara helt online där du gör alla pass hemifrån. Vi kommer sedan att peppa varandra via en facebook grupp.
Från måndagen den 13 juli till och med den 2 augusti utmanar vi dig på 3-4 specifika pass i veckan. De olika träningspassen kommer vara både löpträningspass i form av olika varianter av löppass så väl som styrkepass. Under varje vecka kommer du att få rapportera träningen till oss vilket gör det extra sporrande att genomföra passen.

Utmaningen anpassas efter din nivå!

För att alla ska kunna vara med oavsett nivå så kommer utmaningen att köras efter tre olika nivåer. Det kommer att vara en stor variation på alla pass!

Nivå 1 – För dig som vill komma igång
– Utmaningen består av tre pass i veckan
– Löppassen kommer att ökas successivt där du varvar jogg med gång.
– Det kommer vara ett styrkepass i veckan som du kan köra hemma

Nivå 2 – Springer lite då och då som nu behöver en utmaning
– Utmaningen kommer att bestå av tre pass i veckan.
– Det kommer var ett utmanande intervallpass i veckan
– Ett pass i veckan kommer att bestå av en musikfil där du bli coachad av Petra Kindlund tillsammans med peppande musik. Passet kan innehålla en del inslag på olika styrkeövningar.
– Ett distanspass eller styrkepass i veckan med olika uppmaningar som du ska göra under veckan

Nivå 3 – Van löpare som vill få en extra utmaning
– Utmaningen kommer att bestå av fyra pass i veckan.
– Det kommer var ett utmanande intervallpass i veckan
– Ett pass i veckan kommer att bestå av en musikfil där du bli coachad av Petra Kindlund tillsammans med peppande musik.
– Ett styrkepass i veckan där vi coachar dig genom hela passet
– Ett distanspass som kommer ge dig nya utmaningar

Vinn ett presentkort på 1000 kr från vår webshop!

Om du kör alla dina pass enligt utmaningen så har du även chans att vinna ett presenkort på 1000 kr från vår webshop som vi lottar ut bland alla som är med.

Anmäl dig till utmaningen

Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 149 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Alla pass kommer du att hitta på sidan som du loggas in på automatiskt. Du kommer även få en påminnelse med alla pass veckan innan på mejl. Om du redan är medlem hos oss online eller via vår medlemssida betalar du 50%.


Kommentarer avstängda.