Stäng star

Runacademys blogg

Här hittar ni sommarens bästa resor!

Publicerad

Sommaren kanske känns långt borta än så länge men det börjar bli hög tid att planera för sommarens roliga aktiviteter. Vi vill slå ett slag för den aktiva semestern där du även får uppleva storslagen natur. Välkommen att följa med oss på någon av våra löparresor!

På torsdag öppnar vi upp anmälan till sommarens häftigaste resor som definitivt kommer vara ett minne för livet. Åk med dina kompisar, din partner eller på egen hand – oavsett kommer du ha många härliga personer att umgås och dela upplevelserna med! Bokar du mellan 24-29 oktober får du dessutom 500kr rabatt på våra nyöppnade resor till Chamonix, Davos och Gålö i Stockholms Skärgård.

Upplev alperna tillsammans med oss!

Vi åker både till Chamonix i de franska alperna och till Davos i de schweiziska alperna. Båda dessa resor kommer att leverera vyer av världsklass som det är svårt att se sig mätt på.

Chamonix 1-5 juli 2020

En resa där vi under 5 dagar i löparskorna får se, springa och vandra på de absolut bästa stigarna….


Davos 16-21 juli 2020

Det här kommer att bli en upplevelseresa där främsta fokus är att njuta av den fantastiska naturen med löparskorna på. Du kan därför förvänta dig längre dagar i bergen där vi tillsammans kommer att upptäcka de fantastiska omgivningarna.


Vi har även löparläger i Sverige!

Gålö – Stockholms skärgård 21-24 maj 2020

För er som vill kickstarta sommarträningen så är detta försommarläger i skärgården perfekt. Här blir det en stor blandning på pass: självklart massa löpning på fina stigar, men även styrkepass, yoga och löpteknik! Vi kör över Kristi Himmelfärdshelgen vilket innebär att torsdagen är helgdag.


Passa på att boka in ditt sommarläger när vi öppnar anmälan på torsdag! Då får du dessutom 500 kr boka tidigt rabatt på dessa resor.

Alla våra resor hittar du HÄR.


Kommentarer avstängda.