Stäng star

Runacademys blogg

Detta inlägg är från Runacademy's grundare Petra Kindlund.

Härlig stämning på vårruset!

Publicerad

Vårruset är ett lopp som jag hört väldigt mycket om men faktiskt aldrig sprungit. Det har ofta inte passat in tidsmässigt. Idag var det första gången som jag provade på loppet och det med mersmak.

Mitt egna lopp var kanske tidsmässigt inte det bästa, men idag var inte tiden det viktiga utan jag sprang snarare för placering. Jag blev därför väldigt glad att jag lyckades springa hem segern. Roligast med loppet var ändå den härliga stämningen och framförallt gjorde funktionärerna ett strålande jobb för att höja stämningen. Har aldrig tidigare varit med att alla funktionärer skriker mitt namn när jag passerar den sista vätskestationen. När jag kommer i mål så ger alla funktionärer en stor applåd. Vilket engagemang och glädje. Till skillnad från många andra lopp brukar funktionärer annars vara helt tysta och inte alls bry sig om att heja på de som springer. Så verkligen en stor eloge till ett bra arrangemang!

Jag tycker också det är roligt att efter min målgång få heja på alla tjejer som kämpar sig i mål. Många som säkert sprang sin första 5km. För många är vårruset det första steget till att börja med löpning. Ett lopp som jag verkligen kan rekommendera fler att våga prova på!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Kvällen till ära så invigde jag Salomons helt nya tävlingssko på asfalt, S-Lab Sonic.

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer avstängda.