Stäng star

Runacademys blogg

Härligt kämpat i adventsutmaningen!

Publicerad

Under tre veckor har ca 1300 personer varit med i Runacademys adventsutmaning! Verkligen roligt och bra kämpat av er alla!

Det har varit roligt att följa er alla som varit med i utmaningen. Här kommer några av våra utmanares upplevelser av utmaningen!

”Andra veckan klar. 👍 Skönt distanspass i nysnö sedan ett corepass på det. 😉 Nu laddar jag för sista veckans pass i adventsutmaningen.”

”Petras glada röst i öronen gör att fartlekspasset går som en dans. Även om pulsen gick i topp. Nu får det bli musikhjälpen för hela slanten.”

”Vecka 2 avklarad✔️ Så roligt och peppande det är med ljudfilerna. Tack för roliga pass🤗”

”Låg på soffan och nästan somnade. Tur man har utmaningen! Ut och körde backväxlaren istället för löpasset med Petra inomhus! Sååå skönt nu efteråt och nöjd att jag tog mig ut. Tack Petra för peppen och vilken energi man fick!”

”Jag körde backväxlaren ikväll. Petra: ”nu är det bara tre rusher kvar å sen är du heeelt färdig!” Jajjemen. Heeelt färdig ! 😜 Men ändå. Runacademy har fått mig att faktiskt GILLA backar! Nån annan med samma känsla?”

”Check på Petras Power workout! 😅💪🏼
Ett bra & välbehövligt styrkepass med bra pepp! 🤩👍🏼 ”

Vi vill tacka alla er som var med i utmaningen. Ni alla är vinnare då ni har blivit både starkare och uthålligare som löpare. Nästa utmaning är Vinterutmaningen som startar vecka 5. Anmälan öppnar vecka 3 på Runacademys hemsida. Varmt välkommen att delta!

Några grymma deltagare från utmaningen:

Maria Stolt

Åsa Karlsson

Sarah Hallman

Ann Johansson

Anne Digesten


Kommentarer avstängda.