Stäng star

Runacademys blogg

Detta inlägg är från Runacademy's grundare Petra Kindlund.

Härligt med solsken!

Publicerad

Det är skönt att nu vara hemma i Sverige igen efter vår resa. Hade dock hoppas på att det skulle finnas snö, tur att jag därför passade på att åka Slalom i Dubais inomhusanläggning 😀. Men man får se det positivt, det är i alla fall mer löpbart som det är nu och man behöver inte oroa sig för att halka.

Idag bjöds det även på strålande sol som förgyllde vårt träningspass något extra. Befinner mig just nu hemma hos min far i Smedjebacken och fick min syster samt hennes man med mig på ett rejält träningspass där vi körde skiten ur varann. Fick iaf se lite snö i deras slalombacke så man får vara lite nöjd .

Ville köra extra hårt då det imorgon faktiskt inte blir någon löpning för min del. Som tradition brukar jag inte springa på julafton då det inte är alltför populärt av övriga familjemedlemmar. Istället blir det full fokus på familjen och vi kommer köra några aktiva lekar som gör att vi får röra oss något.

Hur kommer ni andra fira jul? Kommer ni springa eller blir det vilodag?

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer avstängda.