Stäng star

Runacademys blogg

Jag utmanar er – vågar ni att anta den?

Publicerad

Jag tycker själv att denna period är bland den svåraste tiden att motivera sig för träning. Det är mörkt, trist och långt kvar till vårens alla lopp. Känns som det inte spelar så stor roll vad man gör nu för hur man ska prestera i maj. Men ändå är det så fel att tänka så för det är precis tvärtom!

Det är nämligen under denna tid som man bygger upp kroppen och lägger en grund för kommande säsong. Om man slarvar med det så får du helt enkelt inte lika bra förutsättningar.

Jag känner att jag nu inför december månad behöver en extra sporre för att ta mig igenom denna månad. Det är så många andra lockelse med julafton och nyår som hägrar och lätt att då prioritera bort träningen. För att öka motivationen ytterligare så utmanar jag alla er för december månad.

För att vara med i detta så måste du vara medlem i vår löpcoaching online. Här samlar man nämligen poäng utefter hur veckans träning har gått. Alla ni som får högre poäng än mig i Träningsrapporten kommer jag skriftligen skicka ett diplom samt en Runacademy buff till, men framförallt är det mycket prestige som står på spel!

För oktobermånad var jag inte ens med i topp 20 på listan så jag har lite att förbättra 🙂

Hur är reglerna?
Reglerna är enkla där du måste vara ärlig mot dig själv och andra. Du får inte ljuga om dina pass. Poängen baseras sedan på hur mycket du tränar utefter dina egna förutsättningar. Man får alltså inte mer poäng bara för att man tränar mer. För att få höga poäng så gäller det att även få in veckans intervallpass, löpskolning samt både styrketräning och ett lättare joggingpass.

Vilka är på att utmana mig? Vi startar den 1 december -31 december och ser till att avsluta det här året på topp!

För att vara med i utmaningen måste du bli medlem. HÄR kan du läsa hur du blir medlem.

20141123-202351-73431027.jpg


Kommentarer avstängda.