Stäng star

Runacademys blogg

Kärlek är det finaste som finns!

Publicerad

Den här helgen har för ovanlighetens skull inte handlat så mycket om löpning. Ibland är det sunt att som löpare också få andra perspektiv på livet. Det är lätt när både ens jobb och största intresse är löpning att det nästan får för stort fokus. Bra att då få lämna löparvärlden för några dagar och tänka på något helt annat.

Anledningen är att min kära lilla syster som också är ledare i Östersund har gift sig. Allt fokus har varit på min syster och det var därför tur att jag då även planerade in några extra vilodagar. Som elitlöpare behöver man inte hoppa över festligheter utan det handlar istället att planera in sin träning så att det går att få med båda delarna. Några dagars vila efter hård träning brukar enbart vara sunt.

Som stora syster är det så klart extra speciellt när ens syster gifter sig och det har varit mycket känslor i helgen. Bröllopet ägde rum i fjällen i Grövelsjön och allt var verkligen så fint. Anledningen att de valde Grövelsjön är för att de båda älskar fjällen och det var här som de också träffades. Vår släkt härstammar härifrån och i slutet av augusti arrangerar vi dessutom ett löparläger upp till Grövelsjön.

Jag kan säga att det varit mycket glädje blandat med tårar. Allt gick verkligen över förväntan och var mycket bättre än vad jag vågade att hoppas på. Brudparet hade verkligen lagt ned mycket tid på förberedelser och det var många små detaljer som gjorde allt så personligt. Ni ska bara veta hur stolt jag nu är som syster!

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer avstängda.