Stäng star

Runacademys blogg

Köpenhamn halvmaraton – persloppens bana!

Publicerad

Igår gick Köpenhamn halvmaraton av stapeln och i samband med loppet arrangerade vi för första gången en löparresa hit. Det har varit en fantastiskt helg med mycket skratt och gemenskap som givetvis kulminerade med tävlingsloppet!

Och vilka prestationer vi fått se på denna erkänt snabba bana! Kenyanen Geoffrey Kamworor visade att banan och förhållandena var riktigt bra då han sprang in på nytt världsrekord med tiden 58:01. Sedan följde våra löpare hans exempel, och de personliga rekorden föll ett efter ett!

Delar av ”persgänget”: David, Lena, Fanny, Jenny, Emma, Frida, Erik & Erik!

Självklart är det alltid roligt att springa sitt livs snabbaste lopp, men ännu roligare blir det att sedan få dela upplevelsen med andra.

Av totalt 37 personer som tävlade för Runacademy IF kan vi räkna till hela 20 personliga rekord!

Erik på väg mot 1:18:14

Erik sprang in på nytt pers!

Josefin, t.h., sprang in på nytt, fint pers. Delvis tack varae draghjälp av syrran Malin Starfelt som pga en förkylning valt att inte starta i elitfältet.

Dan fick ringa i ”persklockan”!

Förutom själva loppet har vi haft några riktigt roliga dagar med rundvandring i staden, en tur till konstmuseet Lousiana, gemensamma löpturer samt besök på mässan. Och naturligtvis ätit massor av god mat och firat loppet tillsammans!

SE ALLA BILDER FRÅN HELGEN


Blir du sugen på att följa med oss på någon av våra löparresor? Vi arrangerar bl.a. en tävlingsresa till Prag Halvmaraton den 26-29 mars 2020. Anmälan öppnar nästa vecka!


Kommentarer avstängda.