Stäng star

Runacademys blogg

Lägesrapport från Halmstad!

Publicerad

Idag avrundar vi veckan med att presentera vår löpargrupp i Halmstad. Igår kväll fick deras medlemmar pröva på det tuffa passet Crossfit med löpintervaller och det känns säkert att anta att de vaknade med en hel del träningsvärk idag. Platschef i Halmstad är Marita Fredman, och här berättar hon hur det går för gruppen.

”Vi har en härlig grupp i Halmstad! Vi samlas på Galberget på torsdagar precis som två andra löpargrupper. Där är det fin natur och det bästa elljusspåret i stan. Det är jag och Erik [Johansson] som är ledare. Gruppen är på cirka 30 personer och det är oftast mellan 15-25 som dyker upp per gång. De är trevliga, glada och villiga att jobba och lära sig. Det är roligt att de kämpar på även om de missar något pass p.g.a. arbete mm. De ger inte upp, utan kommer när de kan!
Vi har inga som är helt nybörjare, utan de ligger någonstans mellan bas och medel upp till tuffa killar och tjejer i blandade åldrar. Vi tränar alla ihop och sammanhållningen är kanon!

Idag var vi på en mysig plats vid en damm där vi både kunde springa och köra styrka. Det är tyvärr bara mysbelysning runtomkring så därav de mörka bilderna. Jag gillar att blanda styrka och löpning medan Erik tycker att löpintervaller är bäst, ju jobbigare desto bättre! Många deltagare kommer nog just tack vare variationen.

Hittills har jag kommit hem nöjd och lycklig efter varje pass!”

halmstad crossfit

halmstad crossfit.jpg2

ha3

halmstad crossfit.jpg4

halmstad bana

halmstad bana.jpg2

halmstad time to run.jpg3

halmstad time to run.jpg4

halmstad time to run.jpg5

halmstad time to run.jpg6

halmstad time to run.jpg7

halmstad


Kommentarer avstängda.