Stäng star

Runacademys blogg

Lägesrapport från Västerås!

Publicerad
Vår presentation av höstens löpargruppen går mot sitt slut och sist men inte minst är Västerås! Här finner vi ett gäng entusiastiska Runacademy-löpare som varje tisdag under hösten har samlats, svettats och sprungit tillsammans. Platschef Henrik Astfors berättar om sina upplevelser:

 

”Det återstår nu endast ett pass för oss ledare och våra deltagare i Västerås. Det har varit en riktigt rolig resa under hösten. Från att vara nervös inför att träffa ca 80 deltagare med ett mål att alla skulle få en bra start på terminen till att det idag känns som att vi är en grupp vänner som träffas och tränar tillsammans en gång i veckan.
 

Under flera av passen har deltagarna verkligen imponerat på oss ledare, t ex långpasset där hela gänget sprang från 90 minuter och ända upp till 3 timmar. Många överraskade nog även sig själva under det passet.

 

Att överträffa sig själv har varit lite av en röd tråd under hela terminen. Alla har pushat sig själva och klivit upp till nivåer som de inte visste att de hade i sig.

 

Denna vecka körde vi Moneghettiintervaller som är en ny form av intervaller för flera av deltagarna. Vi var ett stort gäng och det var en mäktig syn när ”flocken” kom löpande i spåret. Deltagarna visade upp en härlig kämpaanda och många flåsade på rejält de sista loppen. Strongt!

 

Som sagt är det tråkigt nog bara ett pass kvar av hösten träningar. Jag vill passa på att tacka mina ledarkollegor som verkligen utvecklats minst lika mycket som deltagarna. Såklart vill vi ledare också tacka alla grymma deltagare som skapat härlig energi trots att höstmörkret och kylan blivit påtagligare vecka för vecka.

 

Vi ser redan fram emot nästa termin med ett toppengäng redo för nya löparutmaningar!”
 

FB_IMG_1439808363082_resized

Ledarna i Västerås!

västerås bana

 

20150915_185455_resized

 

västerås teknik.jpg3

 

västerås crossfit.jpg3

 

västerås backe.jpg2

 

västerås2

 

västerås3

 

västerås

 

västerås trail.jpg2

 

västerås crossfit

Kommentarer avstängda.