Stäng star

Runacademys blogg

Detta inlägg är från Runacademy's grundare Petra Kindlund.

Nu är jag så nöjd och stolt över mig själv!

Publicerad

Det är så lätt att bara köra på och blicka framåt. Vi gör ofta väldigt bra saker som vi lyckas med varje dag men stannar alltför sällan upp och ger oss själva en klapp på axeln. Istället blickar vi framåt och ska enbart leverera på nytt eller ha ett annat mål i sikte.

Jag tror det är viktigt att ibland stanna upp och verkligen vara nöjda och stolta över det vi presterat. Att vi inte bara gör ett check på det och går vidare utan ibland oxå ger oss själva en belöning för att vara duktig. Det kan handla om allt från att få ihop vardagens pussel att fungera, att man lyckas få till ett bra träningspass till att man lyckas med ett större projekt som nu blivit färdigt.

Jag har nu precis avslutat två större projekt som tagit mycket av min tid under de senaste 3 månaderna och jag känner mig så stolt och duktig.

Igår avslutade jag min kurs i avancerad träningsfysiologi på KI. Det har varit en onlinekurs på 25% där det igår var tentamen. Vi har även fått göra ett fördjupningarbete i kursen och så ha det varit väldigt mycket föreläsningar online att gå igenom.

Det har helt klart varit en lärorik kurs men har också varit intensivt. Speciellt då jag blev gravid precis i början av kursen och inte alltid mått så bra. Det har då varit tufft att hinna med kursen samtidigt som mitt jobb med Runacademy i kombination av att ständigt vara trött och inte ha någon energi. Känner mig därför extra glad att

jag fick godkänt på gårdagens tentamen.

Ett annat stort projekt som jag jobbat med de senaste månaderna är att uppdatera och göra om alla våra träningsprogram på vår medlemssida. Vår medlemssida kommer inom kort att få ett helt nytt utseende med också helt nya träningsprogram för olika målsättningar och ambitioner.

Det kommer bli ett stort lyft och riktigt bra, men har varit väldigt mycket jobb att få till. Nu är alla program gjorda och det är program för allt från nybörjare till maraton, Lidingöloppet och även för dem som inte har något specifikt mål med träningen.

Nu ska jag fira ordentligt att båda dessa projekt är färdiga med en natt på Spa i Sala i Sätra brunn med min mor. Det gäller att ibland stanna upp och vara nöjd över sina projekt som man lyckas med!


Kommentarer avstängda.