Stäng star

Runacademys blogg

Nu tar även jag lite semester!

Publicerad

Tänk dig ett hus som du trivs i och tycker fungerar bra. Det finns en hel del brister med huset och kan kännas lite gammalt på vissa håll men fyller sitt syfte. Du får ändå för dig att ni ska byta ut några nya möbler. Bara för att piffa upp huset lite.

När ni är i affären hittar ni också snygga tapeter och nytt fräscht golv och hade det inte varit bra att ändå göra om köket om ni ändå håller på? Utan att ni har tänkt på det så har projektet växt och blivit väldigt mycket större än vad ni tänkt er. Det kräver mycket mer jobb och slit än vad du någonsin hade trott. Efter många veckors hårt slit så står du tillslut där med nästintill ett nytt hus. Det blev väldigt mycket bättre än vad du någonsin hade trott. Nu känner du dig bara så nöjd och njuter i fulla drag.

Precis denna känsla har jag nu. Du vet den där känslan när man har jobbat riktigt hårt med något och sedan äntligen blir färdig? Hur nöjd och glad man då känner sig. Det är nästan liknande känsla som efter ett hårt träningspass som man körde trots att man inte alls kände för det.

Jag har nämligen jobbat riktigt hårt med att få nya versionen av Runacademys onlinesida att bli färdig. Hela projektet har blivit väldigt mycket större än vad som egentligen var planerat. Nu är vi väldigt många fler som jobbar på sidan men den del som jag har varit ansvarig för är nu äntligen klar. Sidan kommer verkligen få ett lyft och bli väldigt mycket bättre. Ungefär som när man renoverar om hela sitt hus. Det blir som ett nytt hus.

Så med dessa veckors slit är det dags för mig att pusta ut lite. Jag har jobbat långa dagar i flera veckor med mål att komma till den här dagen. Nu känner jag mig fri och jag hoppas att ni alla verkligen kommer få nytta av det arbete som har lagts ner. I slutet av augusti får ni resultatet.


Kommentarer avstängda.