Stäng star

Runacademys blogg

Om en vecka startar toppformsutmaningen

Publicerad

Slipa formen inför sommaren genom att hänga med i toppformsutmaningen, en intensiv 3-veckors utmaning med extra fokus på coreträning. Utmaningen startar på måndag och pågår till vecka 23.

Toppformsutmaningen passar dig som vill få snabba resultat i träningen inför sommaren. I utmaningen kommer det vara extra stort fokus på bålträning som gör att du får extra bra hållning och frånskjut i din löpning.

– Vi kör 3-4 pass i veckan
– Du blir coachad via ljudfiler och träningsvideos
– Effektiva pass som höjer träningsmotivationen rejält!

Du kommer smidigt kunna klarmarkera dina pass och på så sätt följa din utveckling. För att motivera dig extra i din träning får du även poäng för respektive pass du genomför som du senare kan använda i en poängshop.

När startar utmaningen?

Utmaningen startar måndag 22 maj och pågår till och med söndag 11 juni. Du kommer även ha tillgång till passen i ytterligare 7 dagar efter att utmaningen är avslutad.

Anpassa utmaningen efter din nivå!

Nivå 1
För dig som är ny till löpning och vill få en extra boost att komma i gång. Innehåller 3 pass per vecka. Det kommer vara 2 löppass där löpning varvas med gång samt ett styrkepass som du smidigt kan köra hemma. Det kommer vara ett anpassat upplägg för dem som springer i våra löpargrupper.

Nivå 2
För dig som vill få mer regelbundenhet i din träning. Innehåller 3 pass per vecka. Passen består av ett intervallpass, ett distanspass med avslutande coreövningar samt ett styrkepass du smidigt kan köra hemma. Styrkepasset är något mer belastande än nivå 1.

Nivå 3
För dig som vill få en större utmaning och mer variation i din träning. Innehåller 3 pass per vecka. Passen består av två intervallpass samt ett styrkepass. Styrkepasset är något mer belastande än nivå 2.

Nivå 4
För dig som är van löpare och vill få en extra utmaning. Innehåller 4 pass per vecka. Passen består av två intervallpass, ett distanspass avslutande coreövningar samt ett styrkepass. Styrkepasset är något mer belastande än nivå 3.

Vinn grymma priser!

Om du genomför alla pass i utmaningen senast 11 juni har du chans att vinna fina priser.
Vi lottar ut följande priser direkt efter avslutad utmaning.


Kommentarer avstängda.