Stäng star

Runacademys blogg

På besök i Östersund

Publicerad

Igår passade jag på att besöka Östersund och det var verkligen skoj att träffa alla deltagare. Det är min syster Lotta Kindlund som ansvarar för gruppen tillsammans med Östersunds stora löparstjärna Simon Jörgensson och Maria Görlin. Då Lotta var bortrest denna tisdag så passade jag på att besöka gruppen.

Det var verkligen speciellt att få träffa alla deltagare. Även om man man inte har träffat dem tidigare så kändes det som man ändå har gjort det. Jag har haft mejlkontakt med dem och så har man fått mycket rapporter från ledarna. Det är riktigt skoj att det dessutom har blvit en sådan succé i Östersund. Vi trodde aldrig att det skulle bli 60 pers i en grupp i Östersund, men de verkar vara väldigt aktiva där uppe.

Kändes faktiskt lite nervöst innan passet. Det är ju inte direkt att man reser så långt för ett pass och då gäller det att leverera. Samtidigt är väl mitt lokalsinne inte det bästa och att på kort tid hitta trevliga ställen att springa på är inte det lättaste när man aldrig varit där. Men vi gjorde det lätt för oss och höll till i närheten så det löste sig fint. Blev ändå ett riktigt lyckat pass och vilken energi i gruppen det var. Mycket glädje och energi. Östersund levererar!

Fjäskade lite extra med att bjuda på eget bakat bröd, inte varje dag man kommer upp hit så gäller att bjuda till lite extra då 🙂

 

 


Kommentarer avstängda.