Stäng star

Runacademys blogg

På måndag startar det!

Publicerad

Vad har jag egentligen gett mig in på? Nu gäller det i alla fall att ta tag i träningen ordentligt! På måndag får nämligen alla medlemmar på vår onlinesida chansen att utmana mig. Alla de som får högre poäng än mig i Träningsrapporten kommer jag personligen skicka ett diplom samt den fina Runacademy buffen till (värde 129kr).

Det handlar inte om att träna mer än mig eller att vara snabbare än mig. Vi alla utgår från våra egna förutsättningar. Har du planerat att köra tre pass och kör dina tre planerade pass så får du också mer poäng än mig om jag samma vecka få hade planerat 7 och sedan endast kört 5 pass.

Detta är precis vad jag behöver för att trigga mig själv i träningen. I höst har träningen varit sådär om jag ska vara ärlig. Visst det är säkerligen mycket mer än många andra, men om man ska prestera i främsta Sverige eliten så är det alldeles för dåligt. Jag behöver helt enkelt skärpa till mig. Ska jag utvecklas så räcker det inte att träna 5 pass i veckan – jag måste utmana mig själv högre.

Samtidigt är det så lätt att under denna mörka och trista tid känna sig nöjd med 5 pass i veckan. Att luta sig tillbaka och tänka – jag tar ikapp det i mars. Samtidigt vet jag att det är en lögn. Har man tränat löpning så länge som jag gjort så krävs det väldigt mycket mer för att utvecklas. Jag vet precis vad jag borde göra, men inte alltid lika lätt att följa…

Jag kommer under denna period vara helt öppen med min träning. På måndag ska jag skriva ner hur veckan planeras – sedan får vi se hur bra jag lyckas följa det och det kommer jag så klart vara öppen med för alla er medlemmar. Planen är att iaf följa Runacademys egna träningsprogram så bra det går. Jag ska verkligen gå in för det, men vet att det kommer bli tufft då december är en hektisk månad…

Fler som känner att det är svårt att motivera sig och få till träningen i december?

Du borde då se till att utmana mig!

För att vara med så måste du bli medlem. HÄR kan du läsa hur du blir medlem.

20141128-171907-62347618.jpg


Kommentarer avstängda.