Stäng

Runacademys blogg

Spring på nyår du också!

Publicerad

Alla vi som springer på nyår är ett facebook event som vi har skapat för att peppa fler att avsluta året på topp!!

Avsluta året på topp genom att ta en uppfriskande löptur på årets absolut sista dag. Skapa redan nu goda vanor inför nästa år! Det spelar ingen roll hur långsamt du springer, du kommer fortfarande att varva alla som sitter i soffan. Det behöver inte heller vara särskilt långt, bara du tar dig ut någon gång under den 31 december så har du lyckats!

Eventet är alltså för alla som tar på sig löparskorna den sista dagen på detta år. Vi tar en löptur på egen hand, men peppar varandra lite extra genom detta event. Det spelar ingen roll var du bor eller hur fort du springer. Du tar det på din nivå och i ditt tempo.Lägg gärna sedan upp ett bildbevis på löpturen i detta event eller på Instagram genom att #runacademy.

Bland alla er som springer och lägger upp ett bildbevis lottar vi från Runacademy ut 3 Runacademy t-shirtar (Värde 300kr) samt 5 Runacademy buffar (Värde 129kr).
Vi utser även de två bästa bilderna och vinnarna får ett års medlemskap i vår löpcoahing online respektive en plats till våra löpargrupper som startar i vår. Vi finns då på 30 orter i hela Sverige.
Hjälp oss gärna att få fler att avsluta året på topp och sprida löparglädje genom att bjuda in dina vänner och bekanta till detta event.

Se till att nu njuta av årets sista löptur.

Lycka till och ett riktigt gott nytt år önskar vi från Runacademy!

Här kommer du till eventet på facebook


Kommentarer avstängda.