Stäng star

Runacademys blogg

Stort tack Linda för att du har gjort Runacademy till verklighet!

Publicerad

En person som har jobbat lite i skymundan, men som har haft en oerhört viktig roll för att Runacademy överhuvudtaget ska ha funnits, är vår alldeles egna Linda Strandenholm!

Linda har varit med i uppbyggnaden av både hemsidan och har haft en stor roll till hur det hela har utformats. Det är bland annat hon som gjort de senaste intervjuerna med våra medlemmar och har ansvarat för olika temaveckor på onlinesidan.

Linda kom till mig i januari då hon var nyfiken på vad jag egentligen höll på med och undrade om det gick att praktisera hos mig. Det här var innan hemsidan av Runacademy lanserades. Och ni ska veta att det var riktigt tur, för utan henne vette tusan om vi hade stått här idag. Linda har betytt oerhört mycket för utvecklingen av hela Runacademy.

Som ni säkert förstår är det väldigt mycket jobb för att få en sådan här verksamhet att fungera och utan Linda hade det aldrig varit möjligt. Det finns inte ord för att beskriva hur tacksam jag är för allt som du har gjort Linda!

Förutom allt hon har bidragit till Runacademy så är hon en riktig energiknippe som har sporrat mig att fortsätta kämpa när det har känts tungt. För visst har det påvägen varit tufft och man har tvekat, men med Lindas entusiasm har jag fått kraft att orka kämpa.

Linda kommer nu till hösten att börja studera till GIH till hälsopedagog till hösten, men kommer finnas kvar i Runacademy så mycket som hon hinner med. Hon kommer bland annat vara med som ledare i Solna gruppen.

Stort tack Linda för allt som du har gjort !!!

20140827-143427-52467950.jpg

20140827-143723-52643935.jpg

20140827-152101-55261214.jpg


Kommentarer avstängda.