Stäng star

Runacademys blogg

Tack för den här terminen – nu kör vi digitalt sista passen!

Publicerad

Stort tack till alla deltagare i höstens löpargrupper för den här terminen! Trots en annorlunda höst med restriktioner från Folkhälsomyndigheten har vi kunnat genomföra många bra och härliga pass tillsammans.

På grund av de nya restriktionerna, som till största sannolikhet kommer träda i kraft den 24 november, kommer vi att ställa om våra kommande träningspass till att helt köra digital genom ett ljudfilspass. Vi ställer inte in passen utan anpassar oss!

– Även om våra träningar inte betraktas som offentlig sammankomst eller tillställning som går under regeln om åtta personer, känns det viktigt att vi tar vårt ansvar och inte fortsätter med gruppträningar under denna höst. Vi ser egentligen inte att det är våra träningar som bidrar till smittspridning utan gör det snarare som en markering för att alla ska ta den här pandemin på allvar. Våra ljudfilspass känns som ett riktigt bra alternativ där man genom passen får en så bra coachning som det kan bli under rådande omständigheter. Vi kommer sedan se till att anpassa nästa års träningar efter rådande restriktioner och kör då bland annat Winter Camp och eventuellt vårens löpargrupper i grupper om åtta personer, säger Petra Kindlund som är VD och grundare av Runacademy.

Kör veckans pass som ljudfil
Du som är medlem i höstens löpargrupper får tillgång till veckans intervallpass som en ljudfil som du lätt kan köra själv hemifrån. Allt du behöver är en telefon och ett par hörlurar, sen är det bara ut och köra! Här hittar du ljudfilspasset (måste vara inloggad).

Vi tackar ännu en gång för alla härliga träningspass vi har haft tillsammans under terminen! Så kul att se er energi, kämparglöd och er utveckling! Ta hand om er, hoppas vi ses nästa termin! Vi avslutar med lite härliga bilder från veckans pass.

Stort tack också till alla duktiga ledare som anpassat våra träningar så bra under hösten och verkligen sett till att våra deltagare har kunnat hålla avstånd.

Vi öppnar anmälan till vårens löpargrupper under vecka 49
Under vecka 49 kommer vi att öppna anmälan till vårens löpargrupper!

Täby:

Enskede

Gävle:

Sälen:


Kommentarer avstängda.