Stäng star

Runacademys blogg

Våga utmana dig själv!

Publicerad


UTMANA DIG SJÄLV ÖVER STOCK OCH STEN!

Fira nationaldagen den 6 Juni med oss

Smala stigar, lera, tuffa backar, stenar, rötter och fina vyer över Stockholm. Du kommer springa med både leende på läpparna och med rejäl kämparglöd. Vågar du att anta utmaningen?

Fira in den svenska nationaldagen genom att springa ett riktigt utmanande och roligt lopp. Vi i Runacademy älskar nämligen att springa i skogen och vill därför bjuda in till 10km traillöpning när det är som allra bäst. Vi vill få fler att hitta tjusningen med trail och hoppas att många som tidigare aldrig har provat vågar att vara med!Vi lovar dessutom en härlig stämning med bland annat vår egen DJ Beskow. Efter loppet bjuder dessutom ICA Liljeholmen på lunch till alla som har sprungit!
Alla är välkomna att vara med i det allra första Runacademy loppet!

 

vittmedstreck

 

NÄR ÄR LOPPET?

Runacademy Trail Challenge avgörs på den svenska nationaldagen lördagen den 6 juni med start från 12:00.

vittmedstreck

VAR ÄR LOPPET?

Runacademy Trail Challenge avgörs centralt i Stockholm (Precis utanför tullarna och södermalm) i Årstaskogem med start och målområde vid dansbanan (I närheten av Årstalidens förskola).

Enklast är att ta sig till starten kommunalt genom att ta tvärbanan till Årstafältets station (Stationen efter Årstaberg) och härifrån kommer det att vara skyltat till starten. Vi avråder alla från att åka bil då det är ont om parkeringsplatser i närheten. Det är i så fall bättre att parkera vid Liljeholmen eller Globen och ta tvärbanan till Årstafältets station. Vi ansvarar inte för några parkeringsplatser utan hänvisar enbart till lokaltrafiken.

 

vittmedstreck

STRÄCKA OCH BANA

Loppet är på 10km med start klockan 12:00.
Se hela banan genom att klicka på kartan nedan. 
Karta-TrailChallenge

 

vittmedstreck

KLASSER

Till vårt lopp är alla välkomna och det är inte att vinna som är det allra viktigaste. För att få fler att våga på traillöpning så har vi även skapat en nybörjarklass.
För att delta i nybörjarklassen krävs det att man inte har sprungit längre än två år och aldrig tidigare gjort ett traillopp.

Motionsklass Herr/Dam  –  10 bästa får pris!

Herr50+/Dam 50+  – 5 bästa får pris!

Nybörjarklass för Dam/Herr – 3 bästa får pris!
(Som nybörjare räknas du som inte sprungit längre än 2 år och aldrig tidigare gjort ett traillopp).

 

 

vittmedstreck

RUNACADEMY LEDARE OCH DJ BESKOW VÄRMER UPP DIG

Självaste grundaren av Runacademy Petra Kindlund tillsammans med löpcoachen Johanna Bäcklund står för en gemensam uppvärmning innan start tillsammans med vår egen DJ Beskow. Det kommer göra att du blir extra peppad inför loppet.


Löparprofilerna och ledarna från Runacademy Johanna Bäcklund och Petra Kindlund kommer se till att du blir ordentligt uppvärmd och laddad inför loppet!

 

vittmedstreck

ICA LILJEHOLMEN BJUDER PÅ LUNCH

Efter målet firar vi med en gemensam lunch picknick som  ICA liljeholmen bjuder på till alla som har fullföljt loppet. Samtidigt blir det prisutdelning och så får du lyssna på skön musik av vår egen DJ Beskow. Vi räknar med en trevlig stämning och härlig gemenskap!

vittmedstreck

FÅ EN MÅNAD GRATIS LÖPCOACHING!

Alla som ännu inte är medlemmar i Runacademy får en månad gratis löpcoaching i Runacademy Online. Här hittar du träningsprogram och får en massa träningstips.  Du får inloggningsuppgifter till din email i samband med informationsbrevet som kommer efter att anmälningstiden har gått ut.

vittmedstreck

PROVA TRAILSKOR GRATIS

Är du orolig att du inte ska klara av banan på grund av att du inte äger några trailskor? Du kan vara lugn. Salomon kommer nämligen att finnas på plats så att du kan låna riktigt vassa och bra trailskor som gör att du tar dig runt loppet mycket lättare.

 

vittmedstreck

DU HAR CHANS ATT VINNA FINA PRISER

Alla som fullföljer loppet är vinnare och därför får alla också den ärofulla Runacademy Trail Challenge koppen! Du kommer känna dig extra stolt när du dricker ur denna kopp. Vi kommer dessutom att lotta ut många fina priser till alla som tar sig i mål.  Vad sägs om ett par trailskor från Salomon, sportglasögon från X-kross, ett flipbelt midjebälte,  pannlampa från Silva, presentkort på behandling hos Access Rehab, presentkort på fotbehandling, plats till höstens löpargrupp med Runacademy samt mycket mycket mer! Det kommer att löna sig på flera plan att vara med i loppet.

koppen

priser

vittmedstreck

HÄNG MED I EVENTET PÅ FACEBOOK!

Tacka JA till vårt event på facebook. Tryck HÄR för att komma till  eventet.

 

 

vittmedstreck

Berätta för dina vänner att du ska vara med!

Sporra dina vänner och kompisar att också delta genom att dela vår Runacademy Trail Challenge badge.

trail challenge badge
Dela på facebook!

vittmedstreck

 

 STARTLISTA

Se nuvarande startlista för Runacademy Trail Challenge. Alla som har fått sin betalning registrerad av oss kommer med i startlistan. Det kan ta några dagar efter att du gjort din betalning.

SE HELA STARTLISTAN

 

vittmedstreck

ANMÄLAN

Startavgiften är på 349 kr (249kr för medlemmar i Runacademy). I startavgiften ingår en god pikcnick lunch från ICA Liljeholmen som du får direkt efter loppet!
Sista anmälningsdagen är lördagen den 30 maj.

Efteranmälan: Vid mån av plats går det att efteranmäla sig för en kostnad av 449kr (349kr för medlemmar)

OBS: Begränsat antal startplatser så först till kvarn!

 


Kommentarer avstängda.