Stäng star

Runacademys blogg

Välkommen på inspirationskväll!

Publicerad


Välkommen till en inspirationskväll med Runacademy´s grundare Petra Kindlund.  Ta del av Petras bästa tips om hur du förbättrar din löpning och får det att bli ännu roligare. Petra kommer dessutom göra en djupdykning i näringslära där hon tipsar om vad du som löpare kan tänka på för att optimera dina resultat. 

Petra är en av landets främsta löpare och har tävlat på alla distanser från 60m till ultravasan på 90km. Bland meriterna finns flera SM-medaljer, andraplats på Lidingöloppet, seger på Women´s Health Halvmaraton, en tredjeplats från ultravasan samt silvermedalj på VM i snöskolöpning . Petra är dessutom utbildad nutritionist från Karolinska Institutet, personlig tränare, löpcoach och massör. Hon brukar ofta vara med som kost- och träningsexpert i olika sammanhang.

Föreläsningen kommer vara uppdelad i två delar där varje del är på 45 minuter.

 

 

forelasning1

DEL ETT – Träningslära och träningsplanering för motionärer
Vad är skillnaden på aerob och anaerob träning? Hur ska du lägga upp träningen för att få bäst effekt? Vilka är de vanligaste misstagen som många gör?
Petra kommer även dra flera paralleller till sin egen träning och erfarenhet från att ha tävlat i Sverigeeliten från 400m upp till 90km.
Del ett är på 45 minuter.

DEL TVÅ – Optimera din kost
Hur ska du lägga upp kosten för att få bästa resultat på träningen? Behövs kosttillskott? Behövs sportdryck under ett lopp och hur gör man under ett ultralopp? Är det dåligt med kolhydrater? Detta och mycket mer kommer att tas upp i den andra delen av föreläsningen. Petra kommer även dela med sig av sina egna tips och utgå från hur hon själv brukar göra.
Del två är på 45 minuter.

 

NÄR: Torsdagen den 20 oktober klockan 19:15-21:00
VAR: Butiken Alewalds i centrala Stockholm (Kungsgatan 32)
PRIS: 149kr för medlemmar (299kr för icke medlem).
Medlemmar i Runacademy betalar endast 149 kr. Som medlem anmäler du dig på onlinesidan.

Alla som kommer får dessutom 20 % i värdecheck från Alewalds.

 

Anmälan till inspirationskvällen.

Du anmäler dig till inspirationskvällen genom formuläret nedan. Anmälan är bindande och kan inte betalas tillbaka om du sen får förhinder. Betalningen görs antingen direkt till vårt bankgironummer eller via swish.


Kommentarer avstängda.